Breaking News

MasterChef 2 - Γωγώ Κωστάκη: «Ο Τζώρτζης είναι διπρόσωποs, ύπουλοs και πονηρόs» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η πρώην παίκτρια του MasterChef, Γωγώ Κωστάκη, μπήκε στην κουζίνα του "DOT." και μαγείρεψε τηγανητές πατάτες με αβγά ποσέ, ενώ παράλληλα απάντησε σε "αυθόρμητες" ερωτήσεις, πετώντας για ακόμη μία φορά τα "καρφιά" της στον Τζώρτζη Παπανικολάου.

Αναφερόμενη στη γνωστή δήλωσή της «Μια π@@@α, ένας π@@ς κι ένας άσχετος... Εγώ είμαι ο άσχετος. Βρες τους άλλους δύο...», είπε:

«Δεν μετάνιωσα, δεν νομίζω ότι θα μετανιώσω ποτέ που το είπα. Ήταν κάτι που πίστευα. Αναφερόμουν σε χαρακτήρα, σε συμπεριφορά απέναντί μου ή και σε άλλα άτομα, γιατί σίγουρα δεν είμαι καθόλου της άποψης ότι πρέπει να είμαστε ομοφοβικoi. Αν χρησιμοποιούσα άλλες λέξεις δεν θα έβγαινε αυτό ακριβώς που ήθελα να πω. Επειδή ενεργώ πολύ αυθόρμητα, αυτό μου βγήκε εκείνη τη στιγμή, αυτό είπα και γι' αυτό θα το ξανάλεγα».

Και πρόσθεσε για το Τζώρτζη: «Μπορεί να με φοβόταν ο Τζώρτζης, όχι μαγειρικά, δεν ξέρω για ποιο λόγο. Η συμπεριφορά του είναι πολύ περίεργη, όπως όλοι μάλλον έχουν καταλάβει. Είναι διπρόσωποs, ύπουλοs και πονηρόs».

Με ποιον από τους 3 κριτές δεν θα συνεργαζόταν; «Δεν θα συνεργαζόμουν με τον κ. Κοντιζά, αλλά ο μόνος λόγος γι' αυτό είναι επειδή δεν είμαι πολύ κοντά σε αυτή την κουζίνα που κάνει, στην ασιατική", 

Ποιος θέλει να είναι ο νικητής του MasterChef; «Θα ήθελα να είναι ο Αργύρης γιατί είναι καλός μάγειρας και συνδυάζει και τον πολύ ωραίο χαρακτήρα του».