Breaking News

«Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις των συναδέλφων μου για τον Αγγελόπουλο. Θα τον κρίνει ο καιρός» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Καταλαβαίνω πάρα πολύ τις αντιδράσεις των συναδέλφων μου, που νιώθουν ότι ένα ρόλο σημαντικό τον παίρνει κάποιος που δεν είναι ηθοποιός, σε μία εποχή που πραγματικά είναι πάρα πολύ λίγες οι θέσεις στην τηλεόραση» είπε η Μυρτώ Αλικάκη στην εκπομπή "Επιτέλους Σαββατοκύριακό", αναφερόμενη στη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο "Τατουάζ".

Και πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι κανείς μπορεί να τον κρίνει αυτή τη στιγμή. Θα τον κρίνει ο καιρός. Δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος μη σπουδαγμένος ηθοποιός που παίζει σε μία ταινία ή σε μία τηλεοπτική σειρά ή ακόμη και στο θέατρο».

Για τα όσα συμβαίνουν στο Mega τόνισε: «Εγώ δεν είμαι πολύ συναισθηματική με κάποια πράγματα. Αν ένα κανάλι είναι να κλείσει, θα κλείσει. Για μένα δεν υπάρχει ένα κανάλι ως ιδέα, υπάρχει ένα κανάλι ως άνθρωποι. Άρα, λοιπόν, δεν με πειράζει ότι θα τελειώσει η ιδέα του Mega, με πειράζει που ένα σωρό άνθρωποι δεν θα έχουν ένα επαγγελματικό σπίτι».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην «Αναστασία», που σάρωσε σε τηλεθέαση την περίοδο 1993 - 1994, όταν είχε προβληθεί στο Mega, ενώ αποκάλυψε ότι μετά τη σειρά είχε απορρίψει δύο προτάσεις, καθώς οι ρόλοι έμοιαζαν με την Αναστασία.