Breaking News

Mariah Carey: Αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τη διπολική διαταραχή από το 2001 (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη μάχη που δίνει με τη διπολική διαταραχή εδώ και 17 χρόνια μίλησε για πρώτη φορά η Mariah Carey, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικάνικο περιοδικό People.

Η διπολική διαταραχή χαρακτηρίζεται από ακραίες μεταβολές της διάθεσης. Όπως αποκάλυψε, διαγνώστηκε για πρώτη φορά το 2001 και τώρα βρίσκεται σε θεραπεία, παίρνοντας φάρμακα για διπολική διαταραχή τύπου δύο.

«Δεν ήθελα να το πιστέψω. Μέχρι πρόσφατα ζούσα στην άρνηση και την απομόνωση και με συνεχή φόβο ότι κάποιος θα με εκθέσει. Ήταν πολύ βαρύ φορτίο να το κουβαλάω και απλώς δεν μπορώ να το κάνω πια. Έψαξα και έλαβα θεραπεία, έβαλα θετικούς ανθρώπους γύρω μου και επέστρεψα σ' αυτό που αγαπώ, να γράφω τραγούδια και μουσική. Η εύρεση της σωστής ισορροπίας είναι το σημαντικότερο» τόνισε η 48χρονη τραγουδίστρια, στιχουργός και ηθοποιός.

Η Mariah Carey εξήγησε ότι αρχικά πίστευε ότι έπασχε από «φυσιολογική αϋπνία» καθώς δεν μπορούσε να κοιμηθεί και ότι «δούλευε και δούλευε και δούλευε».

Και πρόσθεσε: «Ήμουν ευέξαπτη και φοβόμουν μην απογοητεύσω τους ανθρώπους. Τελικά, αποδείχθηκε ότι ήταν μία μορφή μανίας. Τα καταθλιπτικά μου επεισόδια χαρακτηρίζονταν από πολύ χαμηλή ενέργεια. Αισθανόμουν τόσο μόνη και δυστυχισμένη, αλλά και ένοχη ότι δεν έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω για την καριέρα μου».