Breaking News

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα (Επεισόδιο 28-4-2018)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ του Σαββάτου 28 Απριλίου ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποδέχτηκε στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» τον άνθρωπο που μας έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες, τον μεγάλο Μίμη Πλέσσα, με τα 3000 καταγεγραμμένα τραγούδια.

Γνωστές επιτυχίες του συνθέτη απολαύσαμε από τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την Αποστολία Ζώη, την Δήμητρα Σταθοπούλου, την Βασιλική Καρακώστα και τον Σπύρο Κλείσσα. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ο τενόρος με την διεθνή καριέρα, Αντώνης Κορωναίος. Μουσική έκπληξη ο Γιώργος Μαργαρίτης σε λαϊκά διαχρονικά τραγούδια του κορυφαίου δημιουργού.

Το μικρόφωνο πήραν, επίσης, ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Μαρία Κορινθίου, ενώ 40 παιδικέs φωνές της Παιδικήs Χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου απέδειξαν ότι τα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα τραγουδιούνται από όλες τις ηλικίες.

Την παρέα συμπλήρωσαν: η Λουκίλα Καρρέρ, ο Κώστας Βουτσάς, η Λόλα Νταϊφά, ο Κώστας Χαρδαβέλλας με τον γιο του Κωνσταντίνο, η Τένια Μακρή, ο Τάκης Βουγιουκλάκης, η Ταμίλα Κουλίεβα, ο Γιώργος Τσούκαλης, η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη, η Μαρία Χάνου και οι συνεργάτες του συνθέτη Πάνος Δέρβος και Αλέξανδρος Αυλητής.

Προβολή: ΣΚΑΪ (Στην υγειά μας ρε παιδιά - Επεισόδιο 28-4-2018)

Δείτε στο βίντεο όλα τα τραγούδια. Ολόκληρη η εκπομπή στο παραπάνω link του ΣΚΑΪ.