Breaking News

Στις Μαλδίβες η πρώτη υποθαλάσσια βίλα ξενοδοχείου στον κόσμο (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την ευκαιρία να κοιμηθούν παρέα με... τα ψάρια θα έχουν σύντομα οι επισκέπτες στο Conrad Maldives Rangali Island.

Το ξενοδοχείο στο νησί Rangali, στις Μαλδίβες, θα διαθέτει έναν υποθαλάσσιο χώρο, που θεωρείται ότι θα είναι ο πρώτος τους είδους σε όλο τον πλανήτη και αναμένεται να γίνει περιζήτητος.

Πρόκειται για μια νέα, εντυπωσιακή κατασκευή δύο ορόφων, με τον ένα να βρίσκεται πέντε μέτρα κάτω από τα κύματα. Θα διαθέτει υπνοδωμάτιο, καθιστικό, μπάνιο και γυάλινη επένδυση, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να απολαμβάνουν την πολύχρωμη τοπική θαλάσσια ζωή.


Η χλιδάτη βίλα - που ονομάζεται Muraka και θα κοστίσει συνολικά 15 εκατομμύρια δολάρια - σχεδιάστηκε από την Crown Company και κατασκευάζεται από την  M.J. Murphy Limited.


Η υποθαλάσσια σουίτα συνδέεται με σπειροειδή σκάλα με τον πάνω όροφο, ο οποίος θα προσφέρει ένα king-size υπνοδωμάτιο και ένα ακόμη με δύο μονά κρεβάτια, μπάνιο, γuμvαστήριο, μπάτλερ, ιδιωτική αίθουσα ασφαλείας, σαλόνι, κουζίνα, μπαρ και τραπεζαρία.


Σύμφωνα με τη Daily Mail, θα ανοίξει στα τέλη του 2018, προσφέροντας στους επισκέπτες μία απίστευτη θέα στον Ινδικό Ωκεανό.

Να σημειωθεί ότι το 2004 στο νησί Rangali είχε ανοίξει το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο στον κόσμο, όπως θα δείτε στο βίντεο, που παρουσιάζει και πλάνα από το νέο πρότζεκτ.