Breaking News

Survivor: Οι Διάσημοι πήραν το έπαθλο άνεσης μαζί με σoύπερ μπόνους - Στους Μαχητές το φαγητό (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Κυριακής οι Διάσημοι νίκησαν με 10 - 5 στο έπαθλο άνεσης και κράτησαν για ακόμη μία φορά τα κρεβάτια με τα μαξιλάρια. Παράλληλα πήραν και ένα έπαθλο μπόνους που είναι μια σειρά απορρυπαντικών, καθώς και ένα πλυντήριο για να καθαρίσουν τα ρούχα τους.

Σε ένα από τα πρώτα παιχνίδια - όπως θα δείτε στο δεύτερο βίντεο - ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος επιτέθηκε ξανά στην Εύη Σακταφερίδου, μετά από ήττα της, κατηγορώντας την ότι γελούσε τη στιγμή που αγωνιζόταν! Η Εύη το αρνήθηκε, λέγοντας του εκνευρισμένη ότι ήταν απλά η έκφραση του προσώπου της και ο Σώζων δεν έδωσε συνέχεια.

Πριν το αγώνισμα η Ροδάνθη - την οποία κράτησε το τηλεοπτικό κοινό για τέταρτη φορά στο παιχνίδι -, σχολιάζοντας την ψηφοφορία, δήλωσε ότι θα ήταν άδικο για όποιον παίκτη αποχωρούσε πριν την ένωση των ομάδων, όπως έγινε με τη Φελίσια.

Στο επεισόδιο της Κυριακής έγινε και αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, που είχε να κάνει μόνο με ένα τραπέζι - λαβύρνιθο, στο οποίο οι παίκτες έπρεπε να οδηγήσουν τη μπάλα στην άλλη άκρη και να τη βάλλουν στην τρύπα. Τελικά νίκησαν οι Μαχητές με 10-8 και απόλαυσαν φαγητό μετά από αρκετό καιρό.

Δείτε τα βίντεο και τη φωτογραφία.