Breaking News

Survivor Πανόραμα: Ο Θεοδωρόπουλος μίλησε για τον Αγόρου και τον καυγά του με τον Γκότση (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό του Survivor Πανόραμα φιλοξενήθηκε ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, που αποχώρησε  στις αρχές Απριλίου από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, λόγω τραυματισμού.

Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτης των Μαχητών μίλησε για τον καυγά του με τον Ηλία Γκότση, στο τέλος του παιχνιδιού των ερωτήσεων...

Όπως υποστήριξε, ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης έπαιζε με τη Μελίνα Μεταξά, την οποία βοήθησε ο Ηλίας.

"Το βρίσκω λογικό να βοηθήσεις τον παίκτη της ομάδας σου όταν παίζει με την αντίπαλη ομάδα. Δεν το βρίσκω λογικό να βοηθάς έναν συγκεκριμένο παίκτη της ομάδας όταν παίζει αντίπαλος με παίκτη της ομάδας σου" τόνισε, μεταξύ άλλων.

Επίσης, αναφέρθηκε στην περίοδο που κατηγορούσαν τον Ηλία Γκότση και τη Μελίνα Μεταξά ότι προμηθευόταν φαγητό στα κρυφά, μέχρι που άλλαξαν παραλία.

Για την απομάκρυνσή του από τον Νικόλα Αγόρου, με τον οποίο στην αρχή είχαν έρθει κοντά, δήλωσε ότι ο συμπαίκτης του, του είπε ψέματα για κάτι, την περίοδο που είχαν μπει ήδη οι νέοι παίκτες στην ομάδα.  

"Τον ρώτησα μία και δύο και τρεις και τέσσερις φορές και αποδείχτηκε ότι δεν μου είχε πει την αλήθεια" είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερα.

Δείτε όσα είπε στη Ντορέττα Παπαδημητρίου.