Breaking News

Survivor: Συγκλονιστικό το αγώνισμα άνεσης - Μάτωσε η Κατερίνα Δαλάκα - Κατέρρευσε η Βιργινία (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκλονιστικό ήταν το αγώνισμα για το έπαθλο άνεσης στο επεισόδιο της Τετάρτης. Το σκορ ήταν 9-9 και η νίκη κρίθηκε στο τελευταίο παιχνίδι, στο οποίο έπαιξαν οι Νάσος Παπαργυρόπουλος - Εύη Σαλταφερίδου από τους Διασήμoυs και Ντάρια Ντουρόβνικ - Νικόλας Αγόρου από τους Μαχητές.

Η Εύη Σαλταφερίδου πήρε μεγάλο προβάδισμα απέναντι στη Ντάρια, ωστόσο ο Νικόλας έκανε μία "τρελή" κούρσα και κάλυψε τη διαφορά. Στον τελικό στόχο η Εύη πήρε τη θέση του Νάσου και κατάφερε να κερδίσει τον Νικόλα, διαμορφώνοντας το τελικό 10-9 υπέρ των Διασήμων.

Παράλληλα με τα κρεβάτια και τα μαξιλάρια που πήραν στην παραλία τους, οι Διάσημοι απόλαυσαν και φαγητό, που περιλάμβανε μοσχαρίσιο φιλέτο και πουρέ.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος η Κατερίνα Δαλάκα χτύπησε στο στόμα και μάτωσε. Ωστόσο ολοκλήρωσε το παιχνίδι και κατόπιν δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες.

Μία δύσκολη στιγμή είχε και η Βιργινία Δικαιούλια των Μαχητών, λόγω της ασιτίας των τελευταίων ημερών στην ομάδα της. Μετά τη νίκη της και αφού πανηγύρισε, της έπεσε η πίεση και ένιωσε έντονη ζαλάδα. Τελικά συνήλθε, μετά τη φροντίδα των συμπαικτών της και της γιατρού της παραγωγής.

Δείτε τα βίντεο.