Breaking News

Απρόοπτη συνάντηση on air: Η Σταμάτη αιφνιδίασε τη Σπυροπούλου και της ζήτησε εξηγήσεις... (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σάσα Σταμάτη αιφνιδίασε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τη στιγμή που η δεύτερη έκανε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα της εκπομπής "Ooh la la".

Η Σταμάτη της έκανε πρόταση να την έχει ως καλεσμένη στην εκπομπή, ενώ τη ρώτησε γιατί θέλει πρώτα να κάνουν ραντεβού. Από την πλευρά της η Σπυροπούλου - εμφανώς ξαφνιασμένη και αμήχανη - απάντησε ότι επιθυμεί πριν την εκπομπή να βρεθούν για να αισθανθεί πιο οικεία, μιας και υπήρξε μεταξύ τους η γνωστή δικαστική διαμάχη.

Μεταξύ άλλων, η Σάσα Σταμάτη της είπε:

«Στην εκπομπή γιατί δεν έρχεσαι και θες να κάνουμε ραντεβού; Σε έχουμε καλέσει δύο φορές και θες ειδικό ραντεβού για να έρθεις; Γιατί πρέπει να κάνουμε ραντεβού πριν τη συνέντευξη;... Έχει λυθεί το θέμα του δικαστηρίου. Δεν θες να γίνει αυθόρμητα; 

Αισθάνομαι ότι πιστεύεις ότι θέλω να σε πpoσβάλλω και να σε ξεφτιλiσω. Το έχουμε λύσει το θέμα στα δικαστήρια, έχει τελειώσει αυτή η ιστορία. Τελείωσε αυτό, αθωώθηκα, πάμε για άλλα τώρα. 

Δεν κάνουμε με κανέναν ραντεβού πριν την εκπομπή, δεν έχει να κάνει με σένα. Δεν θα μιλήσουμε για τα δικαστήρια, έχει τελειώσει αυτό. Εγώ δεν θα βγάλω απωθημένα σε σένα επειδή έχω την εκπομπή, δεν είμαι κομπλεξικιά. Πάμε γι' άλλα».

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν οι δύο παρουσιάστριες στον αέρα του ΣΚΑΪ...