Breaking News

ELIF: Επεισόδια 74 - 75 - 76 - 77 - 78

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 7/5/18 - , Star, 17:30 - Επεισόδιο 74: Ο Μελίχ σοκάρεται όταν ανακαλύπτει πως το όνομα της πρώτης γυναίκας του Κενάν ήταν Μελέκ. Η πιθανότητα ότι αυτή μπορεί να είναι η αδελφή του τον επηρεάζει βαθιά. Πηγαίνει στον Εφρούζ και μοιράζεται μαζί του τον ενθουσιασμό του. Αλλά ο Εφρούζ τον συμβουλεύει να μη μολύνει τη ζωή της αδελφής του με τη δική του εκδίκηση και να μείνει μακριά της. Ο Μελίχ όμως δεν αλλάζει γνώμη. Αγοράζει το σπίτι, που μένει η Μελέκ και πηγαίνει να την επισκεφθεί.

Η Μελέκ και η Ζεϊνέπ είναι απελπισμένες επειδή πρέπει να εγκαταλείψουν το σπίτι, που μένουν. Πρέπει άμεσα να βρουν νέα στέγη. Καθώς ετοιμάζονται να φύγουν, η Μελέκ εκπλήσσεται από την επίσκεψη του Μελίχ. Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων και τα βάζει με τον πατέρα της επειδή ακόμα δεν έχει ενημερώσει τον δικηγόρο ότι δέχεται να πάρει διαζύγιο από τη Μελέκ. Όταν ο Βεϊσέλ της λέει πως ο Σελίμ έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον Ερκούτ και τον Ναντίρ, εκείνη του λέει πως αποφάσισε να μην παντρευτεί. Ο Ερκούτ γίνεται έξαλλος όταν το μαθαίνει αυτό και ζητάει από τον Βεϊσέλ να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στον δικηγόρο και του λέει πως δέχεται το διαζύγιο. Έτσι, η Ζεϊνέπ δεν θα μπορεί να ξεφύγει.

Ο Σελίμ εξηγεί στον Κενάν τι του συνέβη, κρατώντας κρυφό όμως το όνομα της Ζεϊνέπ. Ο Κενάν τον συμβουλεύει να μείνει μακριά από την κοπέλα αλλά δεν καταφέρνει να πείσει τον ερωτευμένο αδελφό του. Ο Σελίμ επισκέπτεται τη Ζεϊνέπ και μιλάνε για το περιστατικό. Ο Σελίμ δεν καταφέρνει να λάβει μια απάντηση στην ερώτηση για ποιο λόγο αρραβωνιάστηκε τον Ερκούτ. Η Ζεϊνέπ του ζητάει να μείνουν φίλοι. Ο Σελίμ καταλαβαίνει πως η κοπέλα πιέζεται από κάτι ή κάποιον και αποφασίζει να έρθει αντιμέτωπος με τον Ερκούτ. Ο Κενάν λέει στον Σελίμ τι συνέβη στη Μελέκ. Η Ελίφ και η Τουγτσέ βάφουν και τα τελευταία τους αστέρια και είναι πολύ χαρούμενες...


Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Τρίτη 8/5/18 - Επεισόδιο 75: Η Μελέκ χαίρεται πολύ όταν μαθαίνει πως ο Μελίχ αγόρασε το σπίτι, που μένει και πως δεν έχει καμία πρόθεση να της κάνει έξωση. Ο Μελίχ αισθάνεται μια αδιαθεσία και εκείνη του προσφέρει ένα ρόφημα. Ο Μελίχ της λέει πως σχεδιάζει να ανακαινίσει το σπίτι αλλά χωρίς να της ζητήσει περισσότερα χρήματα και αυτό την κάνει ακόμα πιο χαρούμενη. Η Ζεϊνέπ της δίνει άλλη μία χαρά όταν της ανακοινώνει πως ο Βεϊσέλ δέχτηκε να πάρουν διαζύγιο. Ο Μελίχ είναι χαρούμενος επειδή έχει την ευκαιρία να δει τη Μελέκ στην επέτειο του θανάτου των γονιών τους, τη μέρα που «έχασε» τη μικρή του αδελφή.

Άλλωστε η Μελέκ του θυμίζει πολύ τη μητέρα τους. Όταν μαθαίνει πως οι γονείς της Μελέκ πέθαναν όταν εκείνη ήταν μωρό, οι ελπίδες του αναπτερώνονται. Ο Μελίχ δίνει εντολή στους άντρες του να μοιράσουν φαγητό στους φτωχούς στη μνήμη των γονιών του. Όταν βλέπει την Αλιγιέ στον τάφο των γονιών του, το πάθος του για εκδίκηση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. Η Αλιγιέ προσεύχεται για συγχώρεση και κάθε χρόνο, την ίδια μέρα, ταίζει τους φτωχούς για να εξιλεωθεί για το κακό, που έκανε κάποτε. Όταν ήταν νέα η Αλιγιέ και ο πατέρας του Μελίχ, ο Μεχμέτ, είχαν σχέση αλλά αργότερα παντρεύτηκαν και οι δύο κάποιον άλλον. Η Αλιγιέ διψασμένη για εκδίκηση είχε προσπαθήσει με πολλούς τρόπους να τρομοκρατήσει τον Μεχμέτ και να φύγει από τη γη του με το ολέθριο αποτέλεσμα εκείνος και η γυναίκα του, η Ζαριφέ, τελικά να πεθάνουν.

Η Αλιγιέ έχει μετανιώσει πικρά για ό,τι έγινε τότε. Όταν επιστρέφει σπίτι, από τη συγκίνηση νιώθει μια έντονη αδιαθεσία και η οικογένεια αναστατώνεται. Η Ζεϊνέπ πείθει τον Σελίμ να μείνει μακριά από τον Ερκούτ. Η Μελέκ λέει στη Ζεϊνέπ πως δεν χρειάζεται πια να βρουν νέο σπίτι και εκείνη χαίρεται με το καλό νέο αλλά από την άλλη είναι πολύ λυπημένη επειδή πρέπει να παντρευτεί τον Ερκούτ. Ο Σελίμ, παρά την υπόσχεση, που έδωσε στη Ζεϊνέπ, έρχεται αντιμέτωπος με τον Ερκούτ, του ζητάει να αφήσει ήσυχη την κοπέλα, τον απειλεί και τον χτυπάει. Ο Ναντίρ και η Σεϊντά ανησυχούν όταν βλέπουν τον Ερκούτ να αιμορραγεί από τη μύτη και δεν πιστεύουν ότι δήθεν έπεσε από τις σκάλες. Ο Ερκούτ είναι έξαλλος και λέει στον Βεϊσέλ πως θα ακυρώσει τον αρραβώνα.

Εκείνος του υπόσχεται να βρει μια λύση. Ο Βεϊσέλ συναντάει τη Ζεϊνέπ και της ζητάει να κάνει κάτι για να καλοπιάσει τον Ερκούτ και να φροντίσει να μείνει μακριά από τον Σελίμ, διαφορετικά θα τον σκοτώσει. Η Τουγτσέ και η Ελίφ απαιτούν το βραβείο τους επειδή ολοκλήρωσαν την εργασία του με τα αστέρια. Η Τουγτσέ θέλει να πάει στο λούναπαρκ με τη μητέρα της ενώ η Ελίφ να δει τη δική της μητέρα. Η Ελίφ στεναχωριέται όταν η Αϊσέ της το απαγορεύει. Η Τουγτσέ παίρνει μαζί της στο λούναπαρκ την Ελίφ και εκείνη βάζει στην τσέπη της τη φωτογραφία της μητέρας της. Εξομολογείται μάλιστα στην Αρζού πως ήθελε να πάει να δει τη μητέρα της αλλά δεν μπορεί γιατί εκείνη μετακομίζει. Όταν η Αρζού τη ρωτάει πως το ξέρει, η Ελίφ της λέει πως της το είπε η ίδια η μητέρα της και της δείχνει και τη φωτογραφία της Μελέκ με τον Κενάν...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Τετάρτη 9/5/18 - Επεισόδιο 76: Η Αρζού γίνεται έξαλλη όταν βλέπει τη φωτογραφία του Κενάν με τη Μελέκ. Ζητάει εξηγήσεις από τον Κενάν. Ο Κενάν σοκάρεται όταν βλέπει τη φωτογραφία. Η Ελίφ κατηγορεί τον εαυτό της για τον καυγά ανάμεσα στο ζευγάρι και είναι πολύ λυπημένη. Η Αλιγιέ ακούει τη φασαρία και σηκώνεται από το κρεββάτι της για να επέμβει και να ηρεμήσει τον Κενάν και την Αρζού αλλά εξαιτίας της έντασης, που επικρατεί, λιποθυμάει. Όλοι πανικοβάλλονται και τη μεταφέρουν αμέσως στο νοσοκομείο. Ο Κενάν κατηγορεί την Αρζού για το περιστατικό.

Στο νοσοκομείο μαθαίνουν πως η Αλιγιέ έπαθε έμφραγμα και πως η κατάστασή της είναι κρίσιμη. Η Αρζού πιστεύει πως ο Βεϊσέλ θα χωρίσει τη Μελέκ και φοβάται πως η Μελέκ και η Ελίφ θα ενωθούν με τον Κενάν και θα γίνουν οικογένεια. Τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και του ζητάει να απαγάγει την Ελίφ ενώ δίνει οδηγίες στην Γκόντζα για να βοηθήσει τον Βεϊσέλ. Ο Μελίχ μαθαίνει για την ασθένεια της Αλιγιέ και πηγαίνει στο νοσοκομείο να την επισκεφθεί. Η Ελίφ και η Τουγτσέ είναι και εκείνες λυπημένες για ό,τι συνέβη. Προσπαθούν να διασκεδάσουν και να περάσουν την ώρα τους παίζοντας κρυφτό.

Η Αϊσέ ενημερώνει τη Μελέκ για την κατάσταση της Αλιγιέ. Ο Ερκούτ επισκέπτεται τη Ζεϊνέπ στο καφέ κρατώντας ένα νυφικό. Δεν δίνει καμία σημασία στους δισταγμούς της Ζεϊνέπ ενώ αργότερα την ακολουθεί κρυφά για να διαπιστώσει αν εξακολουθεί να βλέπει τον Σελίμ ενώ μαθαίνει επιτέλους και που μένει η κοπέλα. Η Μελέκ ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον νυφικό και η Ζεϊνέπ για να δικαιολογηθεί της λέει ότι είναι στη θεατρική ομάδα της σχολής της και το φόρεμα είναι για τον ρόλο της...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Πέμπτη 10/5/18 - Επεισόδιο 77: Η Μελέκ βρίσκει την Ελίφ να παίζει κρυφτό και τη σώζει. Η Ελίφ είναι πολύ χαρούμενη, που την βλέπει. Της αρέσει πολύ και το καινούριο τους σπίτι και ενθουσιάζεται όταν ξαναβλέπει τη Ζεϊνέπ. Η Μελέκ έχει μεγάλη αγωνία για τη δίκη του διαζυγίου της. Χωρίς να έχει ιδέα για το δράμα της Ζεϊνέπ της μιλάει για το πόσο ευτυχισμένη είναι, που επιτέλους θα απελευθερωθεί από τον Βεϊσέλ. Η Πελίν δεν βλέπει τη Ζεϊνέπ στη σχολή και ρωτάει την Γκιουλνούρ. Ο Ερκούτ φτάνει στη σχολή να μοιράσει προσκλήσεις για το γάμο του με τη Ζεϊνέπ. Η Πελίν φροντίζει να διανεμηθούν σε όλους τους συμμαθητές της Ζεϊνέπ. Η Γκιουλνούρ ενοχλείται από την πρωτοβουλία του Ερκούτ και της Πελίν γιατί γνωρίζει ότι η Ζεϊνέπ στην πραγματικότητα δεν θέλει να παντρευτεί.

Η Ζεϊνέπ είναι πολύ λυπημένη γιατί την επόμενη μέρα παντρεύεται έναν άνθρωπο, που δεν θέλει αλλά όταν βλέπει χαρούμενες τη Μελέκ με την Ελίφ, αισθάνεται ανακούφιση και ο πόνος της κάπως μαλακώνει. Γίνεται έξαλλη όμως όταν βλέπει τον Ερκούτ στη σχολή της να μοιράζει προσκλήσεις. Η Τουγτσέ ψάχνει την Ελίφ αλλά δεν τη βρίσκει και η Αϊσέ ανησυχεί. Τηλεφωνεί αμέσως στη Μελέκ και ηρεμεί όταν μαθαίνει πως μητέρα και κόρη είναι μαζί. Η Τουγτσέ είναι λυπημένη επειδή έφυγε η Ελίφ από το κτήμα. Ο Βεϊσέλ χάνει την ψυχραιμία του όταν δεν βρίσκει την Ελίφ στο κτήμα. Η Αϊσέ δεν του λέει που είναι η μικρή αλλά ο Βεϊσέλ καταλαβαίνει πως την έχει πάρει η Μελέκ. Ο Βεϊσέλ σκέφτεται πως θα δικαιολογηθεί στην Αρζού και εκείνη τη στιγμή φτάνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων ο άντρας, που τόσο καιρό πίστευε ότι είχε σκοτώσει. Τον πιέζει και εκείνος του αποκαλύπτει πως η Αρζού του είχε στήσει παγίδα.

Ο Βεϊσέλ γίνεται έξαλλος και έρχεται αντιμέτωπος με την Αρζού. Εκείνη του δείχνει τη φωτογραφία του Κενάν με τη Μελέκ λέγοντας του πως είναι η ώρα για να συμμαχήσουν και όχι να καυγαδίσουν. Η Αρζού ζητάει από τον Βεϊσέλ να μη χωρίσει από τη Μελέκ αλλά δεν καταφέρνει να τον πείσει. Η Αρζού θυμώνει όταν μαθαίνει πως ο Βεϊσέλ και η Γκόντζα έχασαν μέσα από τα χέρια τους την Ελίφ. Στη συνέχεια τσακώνεται με τον Κενάν εξαιτίας της φωτογραφίας του με τη Μελέκ και του λέει πως έχει χάσει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του. Η απάντηση του Κενάν είναι σκληρή, είναι πρόθυμος να πάρουν διαζύγιο. Ο Μελίχ πηγαίνει στο δωμάτιο της Αλιγιέ για να την σκοτώσει αλλά το μετανιώνει γιατί πριν πεθάνει θέλει να την κάνει να υποφέρει. Η κατάσταση υγείας της Αλιγιέ εξακολουθεί να είναι κρίσιμη.

Η Ιπέκ είναι στο νοσοκομείο αλλά δεν αισθάνεται καλά και ο Μελίχ την πηγαίνει σπίτι. Ο Σαντίκ λέει στον Μελίχ πως η Αρζού και ο Κενάν τσακώθηκαν εξαιτίας της φωτογραφίας, που είχε στείλει εκείνος. Ο Μελίχ επισκέπτεται τη Μελέκ και μαθαίνει πως η Μελέκ πιστεύει ότι έχει χάσει τους γονείς της σε ατύχημα. Ο Ερκούτ εξακολουθεί να κάνει τις προετοιμασίες για τον γάμο και λέει στον Βεϊσέλ πως έχει αποφασίσει να πουλήσει ένα οικόπεδο και με τα χρήματα να ανοίξει μια έκθεση αυτοκινήτων. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ ενθουσιάζονται με τα νέα καθώς ονειρεύονται πως θα κερδίσουν πολλά χρήματα...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Παρασκευή 11/5/18 - Επεισόδιο 78: Η Αλιγιέ είναι πολύ καλύτερα. Ο Κενάν και η Αϊσέ έχουν μια κουβέντα με εξομολογητική διάθεση. Η Αρζού είναι λυπημένη και θυμωμένη με τον Κενάν επειδή της πρότεινε να πάρουν διαζύγιο. Τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και προσπαθεί μάταια να τον πείσει να μη χωρίσει από τη Μελέκ. Η Μελέκ είναι πολύ χαρούμενη επειδή θα πάρει διαζύγιο από τον Βεϊσέλ αλλά ακόμα φοβάται μήπως εκείνος αθετήσει τον λόγο του. Μαζί με την Ελίφ πηγαίνει στο δικαστικό μέγαρο. Εκεί, η Ελίφ ακούει κρυφά τον Βεϊσέλ και τον Μουράτ να μιλάνε και μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ παντρεύεται. Η μικρούλα προσπαθεί να το πει στη μητέρα της αλλά εκείνη της ζητάει να κάνει ησυχία.

Η Ελίφ όμως επιμένει και η Μελέκ μαθαίνει για τον γάμο της Ζεϊνέπ και επιτέλους καταλαβαίνει για ποιο λόγο ήταν τόσο στεναχωρημένη τον τελευταίο καιρό. Η Ζεϊνέπ είναι δυστυχισμένη αλλά πρέπει να παντρευτεί τον Ερκούτ ώστε να ενώσει τη Μελέκ με την Ελίφ. Σκέφτεται και τον Σελίμ και όταν η Γκιουλνούρ την επισκέπτεται, ξεσπάει σε κλάματα και της εξηγεί τον λόγο για τον οποίο αναγκάζεται να προχωρήσει σε αυτόν τον γάμο. Ο Ερκούτ, η Σεϊντά και ο Μουράτ συνοδεύουν τη Ζεϊνέπ στο δημαρχείο, αγνοώντας τα αισθήματά της.

Η Γκιουλνούρ της λέει πως κάνει ένα μεγάλο λάθος και την προτρέπει να μην παντρευτεί αλλά η Ζεϊνέπ δεν αλλάζει γνώμη. Ο Σελίμ βρίσκεται στο νοσοκομείο, στο πλευρό της άρρωστης μητέρας του αλλά δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την Ζεϊνέπ. Ο Κενάν και η Αϊσε του προτείνουν να πάει σπίτι και να ξεκουραστεί. Η Γκιουλνούρ αποκαλύπτει στον Σελίμ για ποιο λόγο παντρεύεται η Ζεϊνέπ και εκείνος πηγαίνει στο δημαρχείο...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ