Breaking News

Survivor - Επίθεση Σώζοντα σε Γιάννη Τσίλη: «Ό,τι τρόφιμα βρίσκει τα μοιράζεται με τους άλλους. Νιώθω σαν να μην υπάρχω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του, μετά την κίνηση του Γιάννη Τσίλη να προσφέρει μερικά από τα πιτάκια του στους Μαχητές. 

Οι Μαχητές αρχικά ήταν διστακτικοί και δεν τα δέχτηκαν, αλλά τελικά τα πήραν για να μην τον πρoσβάλoυv.

Στις δηλώσεις του μπροστά στην κάμερα ο Σώζων ανέφερε τη φράση "ό,τι τρόφιμα βρίσκουν τα μοιράζονται". Το τι ακριβώς βρίσκουν δεν το διευκρίνισε. Συγκεκριμένα είπε:

«Ενώ αποφασίζουμε να κάνουμε πράγματα σαν ομάδα, σήμερα αποφασίστηκε ένας παίκτης να κάνει κάτι μόνος του και ειδικά όταν χθες ο Μιχάλης μου είχε πει να μην δώσω φακόριζο στη Μελίνα που είχε έρθει στη φωτιά μας. Χωρίς να έχει συζητηθεί κάτι, ο Γιάννης μοίρασε από τα πιτάκια. Δικά του είναι, τα μοιράζει όπως θέλει. Νηστικό δεν τον βλέπω πάντως. Δηλαδή ό,τι βρίσκει δεν το έχει μοιραστεί ποτέ, ειδικά με μένα. Με τα άλλα παιδιά το μοιράζεται, με μένα ποτέ.

 Ό,τι τρόφιμα βρίσκει ο Γιάννης τα μοιράζεται με τον Νάσο, τον Στέλιο και τον Μιχάλη. Το ίδιο και ο Νάσος. Αυτοί οι άνθρωποι ό,τι βρίσκουν το μοιράζονται μεταξύ τους. 

Νιώθω αδικημένος, νιώθω λίγο παραγκωνισμένος όσον αφορά τη μοιρασιά του φαγητού όταν βρίσκεται κάτι, γιατί έχουμε τρέξει το ίδιο. Μάλιστα οι περισσότεροι ίσως να είναι τραυματίες. Δεν γίνεται να το μοιράζονται μεταξύ τους κι όχι με εμένα που τρέχω σε όλα τα αγωνίσματα. Νιώθω κάπως... περνάει από δίπλα μου το φαγητό, το βλέπω και είναι σαν να μην υπάρχω».