Breaking News

«Η πιο δυσάρεστη στιγμή μου στην τηλεόραση ήταν την τελευταία χρονιά με την Ελένη Μενεγάκη...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για τα τηλεοπτικά δρώμενα, όπως και για παρουσιαστές και πρώην συνεργάτες του, αφήνοντας αιχμές και στέλνοντας μηνύματα με πολλούς αποδέκτες.

Ο λόγος για τον Μεγακλή Βιντιάδη, τον επί χρόνια σκηνοθέτη της Ελένης Μενεγάκη, πριν λήξουν τη συνεργασία τους. Μεταξύ άλλων, είπε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής "Επιτέλους Σαββατοκύριακο":

«Τα πιο ωραία χρόνια που έχω περάσει στην ελληνική τηλεόραση ήταν η εποχή που συνεργαζόμουν με τον Κώστα Πρετεντέρη, το Φρέντυ Γερμανό και τον Αλέκο Σακελλάριο.

Η πιο δυσάρεστη στιγμή ήταν με την Ελένη Μενεγάκη, την τελευταία χρονιά, που είχα σκοπό και να σταματήσω από το χώρο της τηλεόρασης. Οι σχέσεις μας εκείνη την εποχή ήταν λίγο "τσιτωμένες". Αυτό με είχε στεναχωρήσει πολύ και στην πορεία, μάλιστα, το σκεφτόμουν αρκετές φορές. Τώρα για μένα είναι όλα περασμένα ξεχασμένα. Εγώ θεωρούσα και πίστευα πάντα ότι η επανάληψη του ιδίου πράγματος κάποια στιγμή δεν είναι για καλό. Δηλαδή, βαριέται μετά ο κόσμος. Από τότε δεν έχουμε βρεθεί, αλλά δεν οφείλεται σ' αυτό. Άλλαξαν οι δρόμοι μας.

Μου αρέσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Όταν έκανε εκπομπή ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανα ζάπινγκ κι άλλαζα κανάλι. Δεν μου άρεσε γιατί ήταν λίγο προσποιητός. Τι εννοούσε λέγοντας "'έχει μορφώσει τους βλάχους;". Ποιος τους είπε ότι οι βλάχοι είναι αμόρφωτοι; Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει αρκεί να εκπέμπει ένα σεβασμό. Αυτό μετράει για μένα.

Έχω μετανιώσει για μία δουλειά στο παρελθόν Δεν θέλω να αναφέρω το όνομα του παρουσιαστή, είναι γνωστός. Είναι και ηθοποιός μαζί». 

Επίσης, αναφερόμενος στα ριάλιτι "Power of Lονe" (ΣΚΑΪ) και "Game of Lονe" (Ant1), τόνισε ότι πρέπει να κοπούν, καθώς δεν προσφέρουν τίποτα στην ελληνική τηλεόραση.

Δείτε όσα δήλωσε στην εκπομπή του Epsilon.