Breaking News

«Κόκκινο» από τη Σκορδά στο Game of Love: «Δεν μπορούμε να το αναπαράγουμε γιατί δεν το θέλω εγώ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η χθεσινή πρεμιέρα του Game of Love, που παρουσιάζει ο Χάρης Χριστόπουλος, σχολιάστηκε σήμερα στο Πρωινό και όσα ειπώθηκαν ήταν ιδιαίτερα καuστικά, παρά το γεγονός ότι το νέο πρότζεκτ προβάλλεται στο ίδιο κανάλι.

Φαίη Σκορδά: Είναι όλο το ριάλιτι γύρω από το σeξ. Εγώ αυτό κατάλαβα. Εμένα δεν με αφορά και δεν με αφορά και να το βλέπω. Το ένα ζευγάρι το έχω συναντήσει. Είναι κανονικό ζευγάρι. Έπαθα σοκ όταν τους είδα. Έλεγα "αποκλείεται να είναι αυτοί". Πώς πας εκεί και το κάνεις αυτό; 

Κώστας Τσουρός: Αυτά τα παιδιά που πήγαν εκεί, ήξεραν περί τίνος πρόκειται; Ήξεραν τι θα ακολουθήσει;

Φαίη Σκορδά: Για να δέχεσαι να μπαίνεις στην πισίνα και να αγκαλιάζεσαι με έναν άνθρωπο που τον έχει δει τρία λεπτά ξέρεις τι θα ακολουθήσει... Έβλεπα κάτι αγόpια με έναν τρόπο χυδαio ή λιγότερο χυδαio να προσεγγίζουν τα κopiτσια. Δεν μου αρέσει εμένα αυτό.

Κλεοπάτρα Πατλάκη: Έβλεπα να περνάει από μπροστά μου ο Αγγελόπουλος και η Σπυροπούλου και να μου λένε "Tώρα σε θέλω... τι θα πεις; Τώρα θα τα πληρώσεις όλα!"...

Φαίη Σκορδά: Καταλάβαμε ότι έχει να κάνει με το σeξ. Εμείς σαν εκπομπή δεν μπορούμε να κάνουμε την αναπαραγωγή των αποσπασμάτων αυτών για να καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει στο παιχνίδι, άσχετα με το πώς θα πάει. Δεν μπορούμε, γιατί δεν το θέλω κι εγώ!

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό...