Breaking News

MasterChef 2: Επεισόδιο 81 (2-5-2018) - Το μαγειρικό ταξίδι του τελικού (Λονδίνο)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τετάρτης 2 Μαΐου ο Χρήστος Γλωσσίδης και ο Τιμολέων Διαμαντής άφησαν πίσω τους την Ισπανία και ταξίδεψαν στο Λονδίνο.

Οι δύο φιναλίστ κατευθύνθηκαν στο Paddington, όπου συνάντησαν τους κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αλλά και τους πρώην συμπαίκτες τους, Δημήτρη Τσίκιλη και  Μάγκυ Ταμπακάκη. Όλοι μαζί ξεκίνησαν τη γευστική περιήγησή τους στην πολυπολιτισμική κουζίνα του Λονδίνου.

Οι μαγειρικές προκλήσεις αιφνιδίασαν ευχάριστα και δημιουργικά τους δύο υποψήφιους MasterChef, που για άλλη μια φορά ήρθαν αντιμέτωποι με τα όριά τους.

Η δεύτερη αναμέτρηση για τον μεγάλο τελικό πραγματοποιήθηκε σε μια διάσημη και ιδιαίτερα απαιτητική κουζίνα, που ανέβασε επικίνδυνα τον μαγειρικό πήχη.

Συγκεκριμένα  ο Χρήστος Γλωσσίδης και ο Τιμολέων Διαμαντής βρέθηκαν στο εστιατόριο του Gordon Ramsay, όπου κλήθηκαν να ετοιμάσουν δύο απαιτητικά πιάτα.

Ο έμπειρος Jocky Petrie έκρινε και βαθμολόγησε τους δύο φιναλίστ. Τα αποτελέσματα θα τα μάθουμε στον μεγάλο τελικό της επόμενης Δευτέρας.

Ωστόσο η κριτική του δεν ήταν θετική, ενώ ακολούθησε και "κατσάδα" από τον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος έφτασε στο σημείο να αναρωτηθεί αν οι δύο παίκτες βρίσκονται δίκαια στον τελικό.

Το επόμενο ραντεβού παικτών και κριτών θα είναι στο Μιλάνο.

Δείτε στο βίντεο το 81ο επεισόδιο.