Breaking News

ΣΚΑΪ: Ο παρουσιαστής και οι coaches στο «Voice 3»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η τηλεοπτική σεζόν οδεύει προς το τέλος της και ήδη στον ΣΚΑΪ αρχίζουν να κάνουν τον προγραμματισμό τους για τη νέα περίοδο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Τεριάννας Παππά στην «Espresso», από το τέλος Σεπτεμβρίου θα δούμε το «Voice 3» με παρουσιαστή πάλι τον Γιώργο Καπουτζίδη, ενώ οι πληροφορίες θέλουν ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Κωστής Μαραβέγιας και (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) ο Πάνος Μουζουράκης να καθίσουν για ακόμη μία φορά στις κόκκινες πολυθρόνες, ως coaches, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο των μπάζερ.

Επίσης, σύμφωνα με την εφημερίδα, το ίδιο team (παρουσιαστής και κριτική επιτροπή) θα αναλάβει δράση και σε δύο θυγατρικά πρότζεκτ του κλασικού «The Voice», τα οποία θα βγουν στον αέρα τη νέα τηλεοπτική περίοδο. Το ένα είναι το «Voice Kids» και το άλλο ένα «Voice» με συμμετέχοντες ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. 

Οι συγκεκριμένες εκπομπές, ωστόσο, δεν θα έχουν τη διάρκεια ενός κανονικού κύκλου επεισοδίων του show ταλέντων, αλλά μικρότερη, αφού αναμένεται να ολοκληρωθούν σε έξι ή εφτά επεισόδια.