Breaking News

Σάσα Σταμάτη: «Στην υγειά της αχάριστης...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες είχαμε δει τη Σάσα Σταμάτη να αιφνιδιάζει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τη στιγμή που η δεύτερη έκανε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα της εκπομπής "Ooh la la".

Η Σταμάτη της είχε κάνει πρόταση να την έχει ως καλεσμένη στην εκπομπή, ενώ τη ρώτησε γιατί θέλει πρώτα να κάνουν ραντεβού. Από την πλευρά της η Σπυροπούλου - εμφανώς ξαφνιασμένη και αμήχανη - απάντησε ότι επιθυμεί πριν την εκπομπή να βρεθούν για να αισθανθεί πιο οικεία, μιας και υπήρξε μεταξύ τους η γνωστή δικαστική διαμάχη. Περισσότερα ΕΔΩ...

Η Σάσα Σταμάτη δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» και στον Γρηγόρη Μπάκα, που πήγε να τη συναντήσει:

«Εγώ δεν έχω καμία κόντρα. Εγώ αθωώθηκα αγάπη μου. Με έχουν αθωώσει τα ελληνικά δικαστήρια. Μόνο και μόνο αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη. Δεν την πήγα εγώ στα δικαστήρια, εκείνη με πήγε. Δεν είναι δίκαιο για κανέναν καλεσμένο να βγω μαζί της. Εσύ πριν κάνουμε τη συνέντευξη είχαμε συναντηθεί πριν; Δεν το έχω ξανακούσει αυτό. 

Κάτι δεν μου αρέσει όταν θέλει κάποιος συνάντηση. Σημαίνει ότι κάτι θέλει να σου πει, να μην τον ρωτήσεις, να κάνει κάποιο συμβιβασμό... Κι εγώ δεν κάνω συμβιβασμούς. Εγώ δεν έχω τίποτα με κανέναν. Και στη Μύκονο που με είδε δεν μου μίλησε. Ενώ ήρθε στο τραπέζι και χαιρέτησε τον φωτογράφο, εμένα δεν με χαιρέτησε».

Κάποια στιγμή ο Γρηγόρης Μπάκας, που είχε μαζί του το... "δείπνο της συμφιλίωσης", της πρόσφερε να πιει λικέρ, με τη Σάσα Σταμάτη να λέει με χιούμορ: «Άντε στην υγειά μας... στην υγειά της  αχάριστης! Υγεία και καλά μυαλά...».

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή του Star.