Breaking News

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Αφιέρωμα στον Γιώργο Θεοφάνους (Επεισόδιο 19-5-2018)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ του Σαββάτου 19 Μαΐου η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο ήταν αφιερωμένη στον δημιουργό των μεγαλύτερων σύγχρονων επιτυχιών, τον Γιώργο Θεοφάνους.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου μάγεψε με την ερμηνεία της σε πολυτραγουδισμένες επιτυχίες των Πασχάλη Τερζή, Αντώνη Ρέμου και Πέγκυς Ζήνα.

Επίσης, η Πάολα ξεσήκωσε τους καλεσμένους με δημοφιλή τραγούδια που της έχει χαρίσει ο Γιώργος Θεοφάνους, ενώ εξέπληξε στο ντουέτο "Μίσησέ με" με την Ευρυδίκη.

Στο στούντιο βρέθηκαν και άλλοι αγαπημένοι καλλιτέχνες, όπως η Σοφία Βόσσου, η Ευρυδίκη, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η mezzo soprano Ινές Ζήκου, η Μαρία Θεοδότου, η Όλγα Βενετσάνου και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, οι οποίοι συνέπραξαν σε αγαπημένα τραγούδια του δημιουργού.

Την παρέα συμπλήρωσαν φίλοι και συνεργάτες του Γιώργου Θεοφάνους: οι στιχουργοί Εύη Δρούτσα και Θάνος Παπανικολάου, ο παιδικός φίλος και Γενικός Δ/ντής του Εκδοτικού Οίκου Δίας και του καναλιού "Sigma" στην Κύπρο Χρύσανθος Τσουρούλλης, η Μαίρη και Γωγώ Αυγερινοπούλου, η πρωταθλήτρια του Muay Thai Μαριάννα Καλέργη, η Πηγή Δεβετζή, η Γιώτα Τσιμπρικίδου, ο Δ/ντής των ραδιοφωνικών σταθμών "Sfera" και "Ελληνικός" Νίκος Νικολακόπουλος, η δημοσιογράφος Χρίσλα Γεωργακοπούλου, η Μαριέλλα Σαββίδου, η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Μαρίνος Κόνσολος.

Προβολή: ΣΚΑΪ (Στην υγειά μας ρε παιδιά - Επεισόδιο 19-5-2018)

Δείτε στο βίντεο όλα τα τραγούδια. Ολόκληρη η εκπομπή στο παραπάνω link του ΣΚΑΪ.