Breaking News

Survivor: Πήραν την ασυλία οι Μαχητές - Σάρωσε η Ροδάνθη - Τραυματίστηκε σοβαρά η Βιργινία (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τετάρτης διεξήχθη το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, μετά τις αλλαγές παικτών στις συνθέσεις των δύο ομάδων, με τους Μαχητές να επικρατούν με 8-10, οδηγώντας τους Διάσημους στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να υποδείξουν υποψήφιους προς αποχώρηση.

Εντυπωσιακή ήταν η Ροδάνθη Καπαρού, που νίκησε και στα τρία παιχνίδια που αγωνίστηκε απέναντι στη Βιργινία Δικαιούλια, την Κατερίνα Δαλάκα και τη Μελίνα Μεταξά. Τρεις νίκες είχε και ο Νικόλας Αγόρου.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος η Βιργινία Δικαιούλια στάθηκε άτυχη, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατό της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Αργότερα επέστρεψε στην παραλία των Διασήμων και είπε στους συμπαίκτες της ότι ο γιατρός της είπε πως ο πόνος θα φύγει μετά από δύο ημέρες και θα είναι καλύτερα.

Πριν το αγώνισμα η Εύη Σαλταφερίδου, που βρίσκεται πλέον στην ομάδα των Μαχητών, εξέφρασε το παράπονό της για το γεγονός ότι οι Διάσημοι κρατούν αποστάσεις στην παραλία, αναφερόμενη ιδιαίτερα στην Κατερίνα Δαλάκα, με την οποία είχαν έρθει πολύ κοντά.

Δείτε τα βίντεο.



Ο τραυματισμός της Βιργινίας



Ολόκληρο το αγώνισμα ασυλίας