Breaking News

Συγκίνησε το Πρωινό ο Ντάνος - Η φωτογραφία που «πρόδωσε» την επίσκεψή του στο Παίδων (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τις κινήσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου, που δεν έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μίλησε σήμερα στο Πρωινό ο Κώστας Τσουρός.

«Είδα μία ανάρτηση από μία νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Παίδων, η οποία είχε ανεβάσει μία φωτογραφία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και έγραψε από κάτω "Ένας αληθινός άνθρωπος που προσφέρει έργο αφιλοκερδώς χωρίς να το γνωρίζουν τα ΜΜΕ"» είπε ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά και πρόσθεσε:

«Αυτή η φωτογραφία επιβεβαιώνει αυτό που έχουμε πει και εδώ πολλές φορές. Ο Γιώργος ενδεχομένως να μην θέλει να το αναφέρουμε, αλλά είναι κάτι το οποίο συμβαίνει πολύ συχνά. Από τη στιγμή που είναι δημόσιο το προφίλ της κυρίας στο Instagram αποφασίσαμε να το παίξουμε. Ο Γιώργος πηγαίνει πάρα πολλές φορές επισκέψεις σε παιδιά που νοσηλεύονται και τον ζητάνε.

Χθες ήταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων "Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού". Πηγαίνει για να δώσει θάρρος στα παιδιά και το κάνει πάντα χωρίς κάμερες και χωρίς να θέλει να το διαφημίσει. 

Η φωτογραφία είναι από χθες. Μπορεί να πήγε προχθές και να ανέβασε χθες τη φωτογραφία (η νοσηλεύτρια). Δεν είναι η πρώτη φορά. Έχει πάει πάρα πολλές φορές σε παιδιά που τον ζητάνε».