Breaking News

Θάνος Μικρούτσικος: «Δεν φοβάμαι τον καρκίνο... Θα παίξω το παιχνίδι μέχρι τέρμα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Λίγο πριν τις δύο (sold out) συναυλίες του, στις 7 και 8 Ιουνίου 2018, στο Θέατρο Βράχων, ο Θάνος Μικρούτσικος μίλησε για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο στην κάμερα του Reader.gr και την Τζωρτζίνα Ντούτση, η οποία τον επισκέφτηκε στο σπίτι του. Μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Η ασθένειά μου είναι σοβαρή. Είναι μια ασθένεια που αυτονομείται. Βεβαίως είμαι πολύ δυνατός και το παλεύω με δύναμη και χωρίς φόβο, αλλά κανείς δεν ξέρει τη συνέχεια της ιστορίας αυτής.

Δεν κάνω δεύτερες σκέψεις και το λέω ανεπιφύλακτα. Δεν φοβάμαι τον καρκίνο, αυτό είναι δεδομένο. Δεν θέλω να παρερμηνευθεί ότι πρόκειται για έναν ψευτο-ηρωισμό, δεν αισθάνομαι ότι θέλω να σηματοδοτήσω μια ηρωική συμπεριφορά. Είναι αυτό που αισθάνομαι φυσιολογικά.

Όσο μου περνάει από το χέρι θα τον δυσκολέψω, θα του αλλάξω τον αδόξαστο. Δεν θα σου πω ότι θα τον κερδίσω, αλλά θα πορευτώ με τη βοήθεια της ιατρικής και του γιατρού μου... θα παίξουμε το παιχνίδι μέχρι τέρμα. Η κατάθλιψη είναι σύμμαχος του καρκίνου. Το αντίθετο τον δυσκολεύει πάρα πολύ».

Δείτε όσα είπε στην Τζωρτζίνα Ντούτση.