Breaking News

Αλέξης Κούγιας: «Να μη σου τύχει αυτό που συνέβη στο δικό μου σπίτι...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη χρόνια δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Εύη Βατίδου, μίλησε ο Αλέξης Κούγιας μπροστά στην κάμερα της "Φωλιάς των Κου Κου", προκαλώντας αίσθηση με μία φράση του, σχετικά με την αιτία που οδήγησε στο χωρισμό τους. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Τη διαμάχη στα δικαστήρια τη χρηματοδοτούσαν - η ίδια δεν είχε τα χρήματα να το κάνει - κάποιοι επώνυμοι συνάδελφοί μου. Θα έπαιρναν το 30% από όσα χρήματα θα κέρδιζε. Ουσιαστικά θα οδηγούσαν σε κατάσχεση την περιουσία μου, την περιουσία των παιδιών μας. 

Αν εγώ δεν είχα ιώβεια υπομονή και δεν είχα συνειδητοποιήσει το ρόλο μου σαν πατέρα, όλα αυτά τα χρόνια θα είχαμε δικαστήρια, τα οποία θα γέμιζαν όχι μόνο πρωινές εκπομπές, αλλά και δελτία ειδήσεων.

Δώδεκα χρόνια δεν πάτησα σε δικαστήριο με αντίδικο την πρώην σύζυγό μου. Ήταν μία διαδικασία που ήμουν εγώ ο χαμένος.

Αν εγώ δεν επεδίωκα να χωρίσω, δεν θα χώριζα. Όταν είσαι κατάκοπος και δεν θες να γυρίσεις στο σπίτι σου το βράδυ, εκεί είναι μονόδρομος ο χωρισμός... Και ποτέ δεν θα μιλήσω για την πραγματική αιτία του χωρισμού μου. Δεν είναι ηθικός... Δεν υπήρξε ποτέ από την πλευρά της πρώην γυναίκας μου μια αvηθικότητα, δεν υπήρξε ποτέ κακή δική μου συμπεριφορά, όμως, να μη σου τύχει στο σπίτι σου να συμβεί αυτό που συνέβη στο δικό μου σπίτι».

Δείτε όσα δήλωσε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη.