Breaking News

Αλίκη Βουγιουκλάκη - Δημήτρης Παπαμιχαήλ: «Στη συγκεκριμένη ταινία δεν μιλούσαν στα γυρίσματα...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Όσα χρόνια και να περάσουν η ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ - ίσως το πιο διάσημο ζευγάρι όλων των εποχών στο χώρο της ελληνικής showbiz - εξακολουθεί να κεντρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Όπως είναι γνωστό, η αγαπημένη κωμική ταινία "Χτυποκάρδια Στο Θρανίο", με πρωταγωνιστές τους δύο ηθοποιούς, μεταφέρεται τον Οκτώβριο στο θέατρο Ήβη, από το Λάκη Λαζόπουλο. Το ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη θα υποδυθεί η Κατερίνα Γερονικολού, ενώ το ρόλο του καθηγητή Δημήτρη Παπαδόπουλου ο Ορέστης Τζιόβας.

Με αφορμή τη θεατρική παράσταση, ο Μάκης Δελαπόρτας αποκάλυψε για τα "Χτυποκάρδια Στο Θρανίο" μπροστά στην κάμερα του "Happy Day":

«Στη συγκεκριμένη ταινία ο Παπαμιχαήλ μισούσε τη Βουγιουκλάκη. Δεν μιλούσαν. Στους τίτλους ταινίας θα δείτε "Η τάδε εταιρεία παρουσιάζει την Αλίκη Βουγιουκλάκη στα Χτυποκάρδια στο Θρανίο". Με μικρότερα γράμματα "Πρωταγωνιστεί ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ". Είχε γίνει έξαλλος. Δεν ήθελε στην ταινία να μιλάει καθόλου στην Αλίκη. Οπότε, σ' αυτή την ταινία υπάρχει αγάπη και μίσος μεταξύ τους. Δεν μιλούσαν στα γυρίσματα...».