Breaking News

Η Εύη Σαλταφερίδου στο Survivor Πανόραμα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου φιλοξένησε στο πλατό του Survivor Πανόραμα την Εύη Σαλταφερίδου που μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αποκάλυψε πώς πήρε την απόφαση να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και αναφέρθηκε στα περιστατικά που δίχασαν τις δύο ομάδες, όταν μετακινήθηκε στους Μαχητές.

Η πρώην Διάσημη και Μαχήτρια, καθώς συμμετείχε και στις δύο ομάδες, αναφέρθηκε και στην άσχημη σχέση της με τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο, όταν ήταν ακόμη στο ξενοδοχείο. Συγκεκριμένα είπε:

«Με είχε ρωτήσει τι ζώδιο είμαι, του είχα απαντήσει και μετά μου έλεγε ιδιαίτερος ο χαρακτήρας σου και το ζώδιό σου. Εγώ - όσο κοινωνική κι αν είμαι - όταν μιλάω με κάποιον και δεν τον ξέρω δεν μπορώ να νιώσω τόσο άνετα από την αρχή μαζί του. Ο Σώζων έκανε κινήσεις που με ξένισαν, απομακρύνθηκα με αυτόν τον τρόπο, ένιωθα ότι... παραπαίρνει αέρα. Μετά από ένα σημείο ήμουν πιο καχύποπτη. 

Καθίσαμε δύο μέρες στο ξενοδοχείο μέχρι να έρθουν και οι άλλοι παίκτες, οπότε ήμουν όλη μέρα μαζί του. Δεν βγάζαμε άκρη και από ένα σημείο και μετά δεν μπορούσα να απαντάω και να τσακωνόμαστε και του λέω "Pε αγόρι μου άλλους 10 παίκτες θα έχεις εκεί πέρα, μίλα με κάποιον άλλον καλύτερα να βγάλεις άκρη, μαζί δεν θα συνεννοηθούμε ποτέ"».

Η Εύη μίλησε, επίσης, για όλους τους παίκτες, εξέφρασε το παράπονό της για την αλλαγή της στάσης της Κατερίνας Δαλάκα μετά τις αλλαγές στις δύο ομάδες, ενώ αποκάλυψε τι είπε στον Νικόλα Αγόρου όταν μπήκε στο παιχνίδι: «Με τον Νικόλα τυχαίνει να έχουμε έναν κοινό γνωστό. Επειδή είναι πάρα πολύ καλός φίλος μου αυτός ο κοινός γνωστός, μου είχε πει να του πω χαιρετίσματα από την οικογένειά του και ότι είναι όλα καλά για να του δώσω δύναμη. Να μην ανησυχεί ότι στεναχωριούνται. Γιατί γινόταν και διάφορα θέματα εκείνο το διάστημα».