Breaking News

«Με μεταχειρίστηκαν με αισχρό τρόπο. Μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου, προτίμησα να μείνω μόνη μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Ήταν πέρα πάσης φαντασίας ότι θα γνώριζα τον Ανδρέα Παπανδρέου και θα γινόμουν γυναίκα του. Ήταν ένας έpωτας συναρπαστικός και δεν με ενδιέφερε το πού θα πήγαινε» είπε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, σε συνέντευξη που παραχώρησε μπροστά στην κάμερα του Πρωινού.

«Είδα τον εαυτό μου σε άσχημα πρωτοσέλιδα... τότε δεν είχε βγει ο νόμος των προσωπικών δεδομένων. Με μεταχειρίστηκαν με αισχρό τρόπο. Ο Ανδρέας είχε μια γραμμή: "Δεν κάνεις ποτέ μήνυση στον Τύπο". Ήταν φορές που ήθελα να κινηθώ νομικά,  αλλά μου έλεγε "άστο, αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ"» πρόσθεσε και συνέχισε: 

«Οι άνδρες αυτοί σπανίζουν σήμερα. Το μετά ήταν πολύ δύσκολο για μένα... ήταν πολύ ψηλά ο πήχης που είχα ανεβάσει εκείνη την εποχή και μετά πέφτεις... Το πιο δύσκολο είναι να μένεις μόνος σου. Η επιλεκτική, βέβαια, μοναξιά μου, γιατί το επέλεξα, δεν είναι και ό,τι ευτυχέστερο. Αλλά ό,τι προσπάθεια και να έκανα, υπήρχε μέτρο σύγκρισης. Οπότε, μετά από κάποιες δυσάρεστες θα' λεγα προσπάθειες, προτίμησα να μείνω μόνη μου».

Για μένα τίποτα δεν ήταν εύκολο. Ήρθαν απανωτά ένα σωρό προβλήματα, διώξεις, κυνηγητό και λασπολογία. Ζω κι εγώ, όπως πολλοί άνθρωποι σήμερα, με τα ελάχιστα που παίρνουν. Έχω μάθει και προσαρμόζομαι σ' αυτό».

Η σχέση της με την οικογένεια Παπανδρέου: «Δεν έχω καμία σχέση. Ήμουν η... κακιά εγώ γι' αυτούς...».