Breaking News

Η κρουαζιέρα των opγiωv: «Χάος» στα γυρίσματα ριάλιτι (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η κρουαζιέρα του πλοίου "Vision of the Seas" στη Μεσόγειο, στην οποία έγιναν τα γυρίσματα ενός ριάλιτι του βρετανικού καναλιού Channel 4, εξελίχθηκε σε πάρτι vαpκωτικώv.

Το ριάλιτι Shipmates - που θα προβληθεί το επόμενο διάστημα στη βρετανική τηλεόραση - ήθελε δέκα νέους Βρετανούς να ενσωματώνονται με 2.500 παραθεριστές σε πολυτελές κρουαζιερόπλοιο.

Ένας Βρετανός συνελήφθη από τις γαλλικές αστυνομικές δυνάμεις στις Κάννες, όταν το πλοίο έφτασε για πρώτη φορά στο λιμάνι. Η σύλληψη επιβεβαιώθηκε και από την εταιρεία Royal Caribbean Cruises.

Οι επιβάτες ισχυρίστηκαν στη Mail Online ότι θα μπορούσαν να αγοράσουν μία «συμφωνία γεύματος», αποτελούμενη από κoκαΐvη αξίας 300 ευρώ.

Ένας άλλος δήλωσε ότι υπήρχε ομαδικό σeξ, κάνοντας, επίσης, λόγο για αφθονία ποτών και vαpκωτικώv. «Είμαι έκπληκτος που δεν πέθανε κανείς» πρόσθεσε.

Κάποιος ήταν τόσο μεθυσμένος που φωτογραφήθηκε να καταρρέει σε μια αναπηρική καρέκλα, άλλος έκανε εμετό στην υπέροχη πισίνα του "Vision of the Seas", ενώ πολλοί καταγράφηκαν πεσμένοι στους διαδρόμους.

Ένας φοιτητής, ο οποίος κατέβαλε 1.400 λίρες για το πενθήμερο ταξίδι του, περιέγραψε την εμπειρία του στη Mail Online ως «πραγματικά αηδιαστική». 

Μάλιστα κάποιος έφυγε από το πλοίο, μαζί με οκτώ φίλους του, επειδή δεν άντεξαν την κατάσταση που επικρατούσε.

Η κρουαζιέρα ξεκίνησε από τη Βαρκελώνη στις 7 Ιουνίου και μετά τις Κάννες συνέχισε σε Ίμπιζα και Πάλμα ντε Μαγιόρκα, πριν το πλοίο επιστρέψει στην ισπανική ενδοχώρα πέντε ημέρες αργότερα.

Σύμφωνα με τη Mail Online, για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει καμία κατηγορία που να εμπλέκει σε οποιοδήποτε αδίκημα την παραγωγή του Shipmates.

Από το Channel 4 δήλωσαν ότι δεν μπορούν να σχολιάσουν τη συμπεριφορά των άλλων επιβατών.