Breaking News

Spanky και Dally: Ένα αξιολάτρευτο δίδυμο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Spanky και η Dally είναι ένα αχώριστο και αξιολάτρευτο δίδυμο με ένα πολύ ιδιαίτερο ταλέντο. Η Dally λατρεύει να ανεβαίνει στην πλάτη του Spanky, που πηδάει πάνω από εμπόδια ή σπρώχνει μία τεράστια μπάλα. 

Οι δυο τους συναντήθηκαν στο ράντσο Rother Horsemanship, στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, όπου οι άνθρωποι μαθαίνουν πώς να "χτίσουν" σχέσεις με τα άλογά τους ή να βελτιώσουν την επιθετική συμπεριφορά τους.

Ο Spanky το αλογάκι διασώθηκε από τους ιδιοκτήτες του ράντσου, τη Francesca και τον Steve, όταν ήταν μόλις δύο χρονών. Αρχικά είχε "εχθρική" στάση, τόσο απέναντι στους ανθρώπους όσο και στα άλλα άλογα, αλλά μετά από ένα χρόνο με τη νέα του οικογένεια στο ράντσο άλλαξε εντελώς, όχι όμως και η... "άτακτη" συμπεριφορά του.

Οι ιδιοκτήτες άρχισαν να του μαθαίνουν διάφορα κόλπα για να τον κάνουν να προσαρμοστεί καλύτερα στο νέο του περιβάλλον και τελικά τα κατάφεραν.

Αργότερα το ζευγάρι πήρε στο ράντσο και τη σκυλίτσα Dally, ράτσας Τζακ Ράσελ Τεριέ. Η Dally ήταν μόλις έξι μηνών, αλλά κάθε μέρα καθόταν και παρακολουθούσε την εκπαίδευση του  Spanky. Μια μέρα πήδηξε πάνω στην πλάτη του και έμεινε εκεί για αρκετή ώρα.

Από τότε έγιναν αχώριστοι, ενώ άρχισαν να συμμετέχουν μαζί σε πολλές φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και διάφορα άλλα events.

Μάλιστα εμφανίστηκαν μαζί στην τηλεόραση, στο "Late Show with David Letterman" του CBS, όπως και στο τηλεοπτικό δίκτυο National Geographic Wild.

Δείτε το βίντεο του Insider.