Breaking News

Survivor: Ντέρμπι το αγώνισμα επικοινωνίας - Νικόλας: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη» - Μελίνα: «Καταντάει γελoio...» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά από καιρό, το αγώνισμα στο επεισόδιο της Δευτέρας εξελίχθηκε σε ντέρμπι, με τη νίκη να κρίνεται στο τελευταίο παιχνίδι.

Ο Πάνος Θεοδώρου και η Εύη Σαλταφερίδου νίκησαν τον Χάρη Γιακουμάτο και την Κατερίνα Δαλάκα και διαμόρφωσαν το τελικό 9-10 υπέρ των Μαχητών, που πήραν το έπαθλο επικοινωνίας.

Μετά το αγώνισμα ο Νικόλας Αγόρου ζήτησε από όλους συγγνώμη, για τη συμπεριφορά που είχε κάποια στιγμή στο αγώνισμα, όταν από ατυχία δεν κατάφερε να ευστοχήσει. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Θέλω να αναφέρω κάτι εδώ, ενώπιον όλων. Επειδή κάποια στιγμή σε κάποιον από τους πόντους που έχασα, δεν μου έκανε το χατίρι η μπάλα που μπήκε και βγήκε, πάνω στην ένταση και το πάθos του αγώνα, όταν επέστρεψα στον πάγκο, η ομάδα μου μου ανέφερε ότι είπα κάτι, το οποίο δεν με τιμά σαν άνθρωπο. Δεν ήταν βpισιά ή είπα κάτι για να πρoσβάλλω κάποιον, απλά δεν χαρακτηρίζει εμένα σαν άνθρωπο και δεν με τιμά. Οπότε, ενώπιον όλων, θέλω να ζητήσω συγγνώμη γι' αυτό. Ούτε εγώ το κατάλαβα...».

Αργότερα η Μελίνα Μεταξά δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί στον Νικόλα Αγόρου, λέγοντας, μεταξύ άλλων, μπροστά στην κάμερα:

«Αυτό το πράγμα καταντάει γελοίο, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε η δεύτερη, ούτε η τρίτη που το κάνει. Οπότε τι θα γίνει; Έτσι θα συνεχίσουμε; Κάθε φορά θα ακούμε τις βρισιέs του;...»

Δείτε τα βίντεο.