Breaking News

Survivor: Η ρoμαvτική κίνηση της Ροδάνθης στον Τούρκο παίκτη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η 19χρονη πρώην παίκτρια των Μαχητών, Ροδάνθη Καπαρού, μίλησε στη Ντορέττα Παπαδημητρίου για την εμπειρία της στο Survivor, για τους Διάσημους και τους συμπαίκτες της, τονίζοντας ότι θα ήθελε να δει στον τελικό τον Ηλία Γκότση και τον Νικόλα Αγόρου.

Μάλιστα για τον Νικόλα Αγόρου εξήγησε ότι μπορεί να έχει πολύ έντονο χαρακτήρα, ωστόσο είναι καλό παιδί και ευθύς. Από την άλλη, είπε ότι η Μελίνα Μεταξά ήταν από την αρχή επιθετική απέναντί της.

Στο τέλος της συνέντευξης αναφέρθηκε και στην αμοιβαία συμπάθεια με τον Τούρκο παίκτη, Hilmi Cem... Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Τη μέρα που χάσαμε την ασυλία - και κατόπιν αποχώρησα από το Survivor - πριν ξεκινήσει το αγώνισμα, έτυχε να περάσουν οι Τούρκοι παίκτες, οπότε χαιρετηθήκαμε. Λέω στη γιατρό "Μπορείς σε παρακαλώ να του δώσεις τη μπαντάνα μου", γιατί μπορεί να μην ξανασυναντηθούμε και ποτέ στη ζωή μας. Θα μου έδινε τη δική του για να έχω ένα αναμνηστικό. Της το είπα εμπιστευτικά, γιατί εγώ είμαι πολύ ντpoπαλή και πήρε πολύ μεγάλη έκταση το όλο θέμα και δεν ήθελα.

"Μου λέει "Θα του τη δώσω, μην ανησυχείς". Πού να φανταστώ η χριστιανή ότι θα του τη δώσει ο παρουσιαστής στο ceremony, μπροστά σε όλους! Εγώ αυτό το είδα όταν βγήκα από το παιχνίδι και αρχικά έπαθα σοκ. Δεν ήθελα να πάρει τόσο μεγάλη έκταση γιατί δεν ήξερα και πώς θα αντιδράσει».

«Την επόμενη φορά θα σου δείξω πλάνα από αυτό το ceremony και τι έγινε ακριβώς όταν πήγε εκεί η μπαντάνα» είπε στη Ροδάνθη η παρουσιάστρια.

Δείτε όσα είπε η πρώην Μαχήτρια στο Survivor Πανόραμα.