Breaking News

Το μήνυμα και η πρώτη φωτογραφία του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη μετά τη σοβαρή επέμβαση (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δημοσίευμα της «Espresso» είχε αποκαλύψει ότι το σοβαρό πρόβλημα υγείας που ανάγκασε τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη να αποχωρήσει από την παράσταση «Αχαρνής» ήταν μία επέμβαση στην περιοχή της σπονδυλικής στήλης.

Λίγο νωρίτερα ο ηθοποιός είχε ενημερώσει μέσω Instagram, πριν από την πρεμιέρα του έργου στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας, πως εγκαταλείπει την περιοδεία λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, δίνοντας τις ευχές του στον θίασο των Πέτρου Φιλιππίδη, Παύλου Χαϊκάλη, Κώστα Κόκλα και Τάκη Παπαματθαίου.

Συγκεκριμένα είχε γράψει, μεταξύ άλλων, στο Instagram: «Για να γίνω καλύτερα θα πρέπει να προστατέψω το σώμα μου ώστε να μπορώ να είμαι εντάξει για όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του χειμώνα, αλλά και για εμένα τον ίδιο... εύχομαι στην ομάδα που θα κατέβει με τους "Αχαρνής" στην περιοδεία του καλοκαιριού να είναι υγιείς, τυχεροί και γεμάτοι ενέργεια και κόσμο, μόνο τα καλύτερα!!!!». 

Σε δηλώσεις του στην «Espresso» είχε εξηγήσει: «Πρόκειται για μια επέμβαση στην οποία πρέπει να υποβληθώ εκτάκτως. Θα γίνει στη σπονδυλική στήλη και δεν μου επιτρέπει να είμαι στην παράσταση. Θα είμαι κλινήρης έως και τέλος Ιουλίου».

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, που αναρρώνει στο νοσοκομείο, σήμερα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πρώτη φωτογραφία, μετά την επέμβαση. 

Στη λεζάντα έγραψε: «Όλα καλά καλημέρααααα πάμε για αλλά !!!!!!#there is no easy way».

Όλα καλά καλημέρααααα πάμε για αλλά !!!!!!#there is no easy way

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pygmalion Dadakarides (@pygmalion_dadakarides) στις


Δυστυχώς περιοδεία για μένα τέλος .....😪😪😪

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pygmalion Dadakarides (@pygmalion_dadakarides) στις