Breaking News

Θύμα διαρρηκτών ο Σταμάτης Σπανουδάκης

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Θύμα διαρρηκτών έπεσε πρόσφατα ο Σταμάτης Σπανουδάκης, τη στιγμή που ο ίδιος και η σύζυγός του κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους, χωρίς να αντιληφθούν το παραμικρό.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, οι άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στην οικία τους, στο Κορωπί και απέσπασαν πολύτιμα αντικείμενα και μετρητά. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων φέρεται να ξεπερνά τις 200.00 ευρώ.

Το πρωί της επόμενης ημέρας ο μουσικοσυνθέτης και η σύζυγός του αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί και κάλεσαν την αστυνομία. Ο Σταμάτης Σπανουδάκης είπε στους αστυνομικούς ότι το προηγούμενο βράδυ είχε πάει αργά για ύπνο, καθώς πέρασε αρκετές ώρες στο στούντιο ηχογράφησης που έχει στο σπίτι του, χωρίς να παρατηρήσει κάτι ύποπτο.

Η έρευνα της αστυνομίας για τον εντοπισμό των διαρρηκτών είναι σε εξέλιξη. Οι αστυνομικοί, που βρέθηκαν στο σπίτι για να κάνουν έρευνα, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι δράστες μπήκαν στο σπίτι πηδώντας το φράχτη και έφτασαν έως τη μπαλκονόπορτα του πρώτου ορόφου χρησιμοποιώντας σκάλα, ενώ από εκεί πήγαν στην κρεβατοκάμαρα.

Εκείνο που κάνει εντύπωση στην αστυνομία είναι το γεγονός πως οι διαρρήκτες έμειναν αρκετή ώρα στο σπίτι, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. 

Στην Ασφάλεια, όπου κατήγγειλε τη διάρρηξη ο μουσικοσυνθέτης, έγινε αναφορά και σε ένα άλλο περιστατικό κλοπής που είχε γίνει και πάλι στο σπίτι του, πριν από τέσσερα χρόνια. Οι αστυνομικοί τώρα εξετάζουν αν πίσω από τα δύο περιστατικά κρύβονται τα ίδια πρόσωπα. 

Στο μικροσκόπιο των ερευνών έχουν μπει όλα τα άτομα που κατά καιρούς έχουν εργαστεί στο σπίτι για λογαριασμό του ζευγαριού και άρα γνώριζαν πώς να κινηθούν. 

Πηγή: Espresso