Breaking News

Αθηναΐς Νέγκα: Οι απολαυστικές αναρτήσεις της από τη Σκόπελο (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αθηναΐς Νέγκα, η οποία τον Ιανουάριο έγινε μαμά για δεύτερη φορά, κάνει διακοπές στη Σκόπελο με το σύζυγό της και τις κόρες της.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ανέβασε χθες φωτογραφία στο προφίλ της, που τη δείχνει με μαγιό, έχοντας στην αγκαλιά της την 6 μηνών κορούλα της.

Η Αθηναΐς έδειξε για μία ακόμη φορά πόσο ακομπλεξάριστη είναι, ενώ έστειλε έμμεσα και μήνυμα στις νέες μαμάδες πως δεν πρέπει να νιώθουν άσχημα με το σώμα τους. Συγκεκριμένα έγραψε στη λεζάντα:

«Εδώ βλέπετε έναν φοίνικα, δυο δέντρα, λίγη κυτταρίτιδα (δε βαριέσαι) έμενα, το μωρό και μια κοιλιά που και να την ρουφήξω πλέον δεν δείχνει καλύτερη. Δεν θα πω πως είμαι σούπερ περήφανη, θέλω να βελτιώσω και να συμμαζέψω ό,τι μπορώ και ό,τι μαζεύεται. Προς το παρόν όμως είμαι έτσι.

Επίσης με δάγκωσε σφήκα χθες. Καταπληκτική στιγμή. Έχουν πρηστεί τα μάτια μου από την αλλεργία. Πόνος ! «φανταστικές» διακοπές. Υπολογίζω μέχρι το απόγευμα να αποκτήσω σούπερ δυνάμεις! #postpregnancybody #44yearsoldmom #iloveskopelos»

εδω βλέπετε έναν φοίνικα,δυο δέντρα,λίγη κυτταρίτιδα (δε βαριέσαι) εμενα,το μωρό και μια κοιλια που και να την ρουφήξω πλέον δεν δείχνει καλύτερη. δεν θα πω πως ειμαι σούπερ περήφανη ,θελω να βελτιωσω κ να συμμαζέψω ο τι μπορώ κ ο τι μαζεύεται ,προς το παρόν ομως ειμαι ετσι επισης με δάγκωσε σφήκα χθες .καταπληκτικη στιγμή .εχουν πρηστεί τα μάτια μου απο την αλλεργία .πονος ! «φανταστικές» διακοπές.υπολογιζω μεχρι το απόγευμα να αποκτήσω σούπερ δυνάμεις! #postpregnancybody #44yearsoldmom #iloveskopelos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ athinaisnega στις


Λίγες ώρες μετά, έγραψε με χιούμορ σε νέα φωτογραφία: «Mε τον σύζυγο στην παραλία - δεν είναι τυχαία η στάση του. Τον έχω αναγκάσει να βάζει το χέρι του μπροστά στα μάτια του ώστε να μην μπορεί να βλέπει τι κυκλοφορεί».