Breaking News

Άριελ Κωνσταντινίδη: Η ζωή της με τα δίδυμά της και οι τηλεοπτικές προτάσεις που αρνήθηκε (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές ζει η Άριελ Κωνσταντινίδη από τα τέλη Μαρτίου 2017, όταν καλωσόρισε στη ζωή τα δίδυμα αγopάκια της, καρπό του έpωτά της με τον Τάκη Μαργαρίτη.

«Είμαι ευτυχισμένη... Τα παιδιά μου είναι 15 μηνών και κάνουμε πάρα πολλά πράγματα μαζί. Και πριν κάναμε, απλά τώρα επικοινωνούμε πολύ περισσότερο και είναι ό,τι ωραιότερο μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο» είπε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής "Στη Φωλιά των Κου Κου".

Επίσης, αποκάλυψε ότι αρνήθηκε 2-3 τηλεοπτικές προτάσεις να υποδυθεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Όπως τόνισε, οι προτάσεις αφορούσαν το ίδιο κόνσεπτ, στο οποίο πρωταγωνίστησε τελικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Όταν ρωτήθηκε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Κατερίνας Γερονικολού στην παράσταση "Χτυποκάρδια στο Θρανίο", που θα ανεβεί τον Οκτώβριο στο θέατρο Ήβη, απάντησε:

«Πολύ καλή η Γερονικολού. Ως θεατής θα ήθελα να πάω και να μην μοιάζει η παράσταση με την ταινία, να είναι κάτι διαφορετικό. Η σύγκριση με την Αλίκη είναι αναπόφευκτη, αλλά δεν νομίζω να κάνει κακό στην Κατερίνα».

Να σημειωθεί ότι η Άριελ Κωνσταντινίδη είχε μπει από μικρή στο χώρο της showbiz και ήταν το κopιτσάκι που λάτρευε η Αλίκη Βουγιουκλάκη.