Breaking News

Bruce Willis - Demi Moore: Συνάντηση-έκπληξη με επική ατάκα (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Bruce Willis και η Demi Moore παντρεύτηκαν το 1987 και πήραν διαζύγιο το 2000, έχοντας αποκτήσει τρεις κόρες: την 29χρονη Rumer, την 26χρονη Scout και την 24χρονη Tallulah.

Πλέον ο 63χρονος ηθοποιός είναι παντρεμένος από το 2009 με την 40χρονη Emma Heming, πρώην μοντέλο, με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες.

Το βράδυ της Παρασκευής ο Bruce Willis και η 55χρονη πρώην σύζυγός του συναντήθηκαν στην ίδια σκηνή, στα πλαίσια εκδήλωσης του τηλεοπτικού προγράμματος Comedy Central Roasts (του καναλιού Comedy Central). 

Στη βραδιά κωμωδίας πρωταγωνιστής ήταν ο Bruce Willis, που δεν γνώριζε για την εμφάνιση - έκπληξη της Demi Moore, η οποία παρευρέθηκε στην εκδήλωση μαζί με τις 3 κόρες τους.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η ηθοποιός αστειεύτηκε, μιλώντας για την περίοδο του γάμου τους, ενώ προκάλεσε πολλά γέλια στην αίθουσα όταν είπε:

«Σκέφτομαι το γάμο μας όπως το "The Sixth Sense" (σ.σ. η ταινία " Η Έκτη Αίσθηση" του 1999). Ήσουν νεκρός όλη την ώρα»!

Η συνάντηση στη σκηνή ολοκληρώθηκε με μία ζεστή αγκαλιά ανάμεσα στους δύο πρώην συζύγους.

Ο Bruce Willis είχε δηλώσει στο Vanity Fair το 2005: «Είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να καταλάβουν, αλλά πηγαίνουμε και διακοπές μαζί. Φροντίζουμε τα παιδιά μας και εξακολουθούμε να έχουμε έναν "δεσμό". Η Demi είναι η μητέρα των παιδιών μου».

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail.