Breaking News

Δεκάδες νεκροί στην Ινδία από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα, όταν λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα στη Βόρεια Ινδία, στην ομόσπονδη πολιτεία των Ιμαλαΐων, Uttarakhand.

"Σκοτώθηκαν 44 άτομα στο ατύχημα και τουλάχιστον 3 τραυματίστηκαν. Το έργο των σωστικών συνεργείων συνεχίζεται" δήλωσε στο  AFP ο Deepesh Chandra Kala, αξιωματικός της τοπικής υπηρεσίας διαχείρισης καταστροφών από την περιοχή Pauri Garhwal.

Το SkyNews αναφέρει ότι η αρμόδια υπουργός του Uttarakhand, Trivendra Rawat, δήλωσε πως το λεωφορείο έπεσε σε ένα φαράγγι βάθους 213 μέτρων.

Η αιτία της συντριβής δεν είναι ακόμη γνωστή, ωστόσο από την αστυνομία θεωρούν ότι το ατύχημα έχει άμεση σχέση με την κακοκαιρία. Μάλιστα, στην περιοχή προκλήθηκε κατολίσθηση πριν δύο ημέρες.

Το λεωφορείο φέρεται να ήταν 28 θέσεων και εκτελούσε το δρομολόγιο  Bhoan - Ramnagar  με υπεράριθμους επιβάτες. Οι φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα το δείχνουν με κομμένη οροφή. Προφανώς τα σωστικά συνεργεία την έκοψαν για να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες και να ανασύρουν τα θύματα.