Breaking News

«Καλοκαίρι μαζί» με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη - Η αποκάλυψη που έκανε για τα «Εγκλήματα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο ρόλος του Αχιλλέα που υποδύθηκε στα αγαπημένα "Εγκλήματα", που προβλήθηκαν από το 1998 ως το 2000 στον Ant1, τον ακολουθεί ακόμη και σήμερα.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης φιλοξενήθηκε στο "Καλοκαίρι μαζί στις 10" και μίλησε για τη ζωή του και τα επαγγελματικά του, ενώ αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, για τη σειρά:

«Η σειρά ξεκίνησε στον Ant1 με τη μεγάλη θέρμη που την υποδέχτηκε τότε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Όταν μας απέρριψαν από το Mega είπε αμέσως φέρτε εδώ τη σειρά. 

Παρ' όλα αυτά όταν ξεκίνησε τότε η σειρά, τα πρώτα επεισόδια έκαναν κάτι νούμερα πάρα πολύ χαμηλά... 4,2% έως 5,6%. Ήταν έτοιμος ο Ant1 να την κόψει τη σειρά γιατί τα νούμερα ήταν εξωφρενικά χαμηλά, ειδικά εκείνη την περίοδο που ο μέσος όρος του καναλιού ήταν 35%. 

Μας φώναξε ο Λάτσιος, μας είπε "Παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται, κι εγώ αισθάνομαι πολύ άσχημα, η σειρά μου αρέσει πολύ. Αν δεν αλλάξουν τα πράγματα μετά το 5ο επεισόδιο σας ειδοποιούμε ότι θα πρέπει να...". Δεν μας το είπε ο άνθρωπος για να κάνουμε κάτι, απλώς μας ενημέρωσε. 

Μετά το 6ο  επεισόδιο η σειρά ξαφνικά έκανε τηλεθέαση 6%, 12%, 18%, 36%, 45%!».

Δείτε όσα είπε ο ηθοποιός για τη σειρά στη Νικολέττα Ράλλη και το Νίκο Αναδιώτη, όπως και για την περιοδεία της παράστασης "Ηλέκτρα" του Ευριπίδη, στην οποία πρωταγωνιστεί.