Breaking News

«Καρφιά» για τον Νάσο Παπαργυρόπουλο: «Δεν είναι διάσημος, είναι αναγνωρίσιμος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αρνήθηκε να απαντήσει όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί δίκαιο που αναδείχθηκε νικητής του Survivor ο Ηλίας Γκότσης, όπως και σε κάποια άλλη ερώτηση, καθώς θεώρησε ότι είναι "κουτσομπολίστικες". 

Σήμερα η Τζωρτζέλα Κόσιαβα σχολίασε στην εκπομπή «Παιδιά από σπίτι» του Epsilon:

«Εκνευρίζομαι... όχι μόνο εγώ, αλλά πιστεύω και ο κόσμος που μας βλέπει. Πάει σε ένα ριάλιτι παιχνίδι, δεν τον ξέρει κανένας και γίνεται γνωστός ο άνθρωπος ο συγκεκριμένος… Τον βλέπουμε με το βpακi, με το μαγιό 5-6 μήνες, σε όλες τις ιδιαίτερες στιγμές του: Να κλαίει, να συγκινείται, να εξομολογείται προσωπικές του ιστορίες... Και τώρα δεν θέλει να απαντήσει γιατί οι ερωτήσεις είναι κουτσομπολίστικες. 

Πώς γίνεται αυτό; Πας σε ένα ριάλιτι παιχνίδι, βγάζεις τη ζωή σου στη φόρα, την καταθέτεις έτσι όπως είναι και μετά δεν θες να απαντάς...

Δεν είναι διάσημοι οι συγκεκριμένοι, είναι αναγνωρίσιμοι. Διάσημοι στην Ελλάδα είναι ο Ρουβάς, η Βίσση, η Μενεγάκη... αυτοί είναι. Αυτός είναι ένας αναγνωρίσιμος, που τον μάθαμε. Άλλοι τον ήξεραν βέβαια, όμως ο κόσμος τον έμαθε μέσα από το παιχνίδι. 

Δηλαδή, δεν κατάλαβα;... Επιλέγεις τι θα απαντήσεις και τι δεν θα απαντήσεις, όταν έχεις πάει σε ένα ριάλιτι παιχνίδι και έχει δείξει τα άπαντα στη ζωή σου; Όλοι λένε είναι καλό παιδί. Εγώ δεν διαφωνώ, αλλά γιατί έχει αυτή τη στάση; Και είναι και μορφωμένος και έχει ζήσει στο εξωτερικό...».