Breaking News

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε για την αποχώρηση της «Μαρίνας» από τη «Μουρμούρα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Όπως είναι γνωστό η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, που υποδυόταν τη Μαρίνα, δεν θα συνεχίσει στην 6η σεζόν της σειράς "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα".

Σήμερα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Alpha Παντού" ο "Ηλίας" της σειράς, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος είπε για την αποχώρηση της... πρώην τηλεοπτικής συζύγου του, αλλά και για τη συνέχεια στη νέα σεζόν:

«Παντού συμβαίνουν αυτά... και στις καλύτερες οικογένειες. Με το δίκιο της εγώ θα έλεγα γιατί εγώ θα πάρω απόσπαση και θα πάω στον Πύργο. Η νύφη ήρθε και της ζήτησε να πάει να κάνει babysitting στην Ισπανία, γιατί αυτή και η μητέρα της δουλεύουν και πολύ λογικά η Μαρίνα είπε: "Κι εγώ τον εαυτό μου πότε θα τον κοιτάξω; Μεγάλωσα ολόκληρο παιδί, δεν μπορώ να νταντεύω εσένα και το καινούριο το παιδί. Θα φύγω κι εγώ". 

Της έγινε μια επαγγελματική πρόταση να φύγει στο Ντουμπάι με μια πολύ καλή θέση και αποφάσισε να φύγει να πάει εκεί. Χωρίζουν αυτοί οι δύο άνθρωποι, όμως πάντα θα αγαπάει ο ένας τον άλλον. Η αγάπη δεν πεθαίνει, υπάρχει, ανεξάρτητα αν θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους».

Και πρόσθεσε: «Η Μουρμούρα έχει συνέχεια εκπλήξεις. Κάποια στιγμή είχαμε ανακοινώσει ότι θα σταματήσουμε. Κατ' απαίτηση των τηλεθεατών και με την προτροπή του Προέδρου μας αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τη Μουρμούρα. Τηλεφωνούσαν στο κανάλι και έλεγαν δεν μπορεί να τελειώσει η Μουρμούρα. Είναι τόσο απλό και τόσο όμορφο...»