Breaking News

Τι κάνει σήμερα η Αγγελίνα Παρασκευαΐδη από τους «Βασιλιάδες»; (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν ασχοληθεί με την υποκριτική, είχε σπουδάσει μαιευτική. Επίσης, έχει σπουδάσει κλασικό μπαλέτο και σύγχρονο χορό, ενώ παίζει πιάνο, κιθάρα και σαξόφωνο.

H Αγγελίνα Παρασκευαΐδη γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Μυτιλήνη. Έγινε γνωστή στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή της στην κωμική, οικογενειακή σειρά του Mega «Οι Βασιλιάδες», που έκανε πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου 2012. 

Στη σειρά υποδυόταν τη Μαρίνα Βασιλιά, παίζοντας στο πλευρό του Κώστα Κόκλα (Μάρκος Βασιλιάς).


Ωστόσο, έχει δουλέψει και στο θέατρο πάνω στη σκηνή, αλλά και από πίσω ως σκηνογράφος και ενδυματολόγος.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Τεριάννας Παππά  στην «Espresso», σήμερα η Αγγελίνα Παρασκευαΐδη βρίσκεται στη Σόφια ακολουθώντας το παιδικό της όνειρο να γίνει γιατρός.  Αφού απάντησε σε σχετική ερώτηση για την προσωπική της ζωή το σιβυλλικό «είμαι καλά», δήλωσε στην εφημερίδα:

«Δεν ζω πια στην Ελλάδα. Ήρθα πριν από δύο μέρες. Καμιά φορά ξεκινάς για κάπου και καταλήγεις κάπου αλλού. Έτσι κι εγώ! Όταν τελείωσε η σειρά, εξαιτίας της κρίσης ξεκίνησα για Μυτιλήνη όπου ζουν οι γονείς μου, αλλά δεν κάθισα για πολύ, καθώς η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια...

Πήγα στο Λονδίνο για μια κηδεία και από μια τυχαία συζήτηση έκανα τα χαρτιά μου για μεταπτυχιακό στο Drama School of London και με πήραν. Είχα υποτροφία για έξι μήνες. Όμως, πάνω που πίστευα ότι όλα είχαν πάρει τον δρόμο τους, έπαθα ένα ατύχημα. Χτύπησα τον αυχένα μου και έπρεπε να μείνω σε ακινησία. Έτσι επέστρεψα στη Μυτιλήνη. Και τότε ήταν που ανακάλυψα ένα πρόγραμμα γιόγκα για ανθρώπους που έχουν υποστεί τραυματισμούς. Στην αρχή το παρακολούθησα για προσωπική μου... χρήση και τελικά έγινα δασκάλα του προγράμματος.

Πήγα να δω την αδερφή μου στη Σόφια κι αυτό ήταν... Θυμήθηκα τον λόγο που σπούδασα μαιευτική κι έτσι άρχισα την ιατρική. Στόχος μου είναι να διδάξω. Αυτό είναι το ταλέντο μου και σε δύο χρόνια τελειώνω.

Μου λείπει το θέατρο. Είμαι φίλη με την Αμαλία Αρσένη και βλέπω τις παραστάσεις της όταν έρχομαι στην Ελλάδα. Με τον καιρό όμως αλλάζεις και βάζεις άλλες προτεραιότητες.

Με καλύπτει η ιατρική και εδώ έχουμε ένα σύστημα που, αν αριστεύσεις, μετά μπορείς να διδάξεις και να κάνεις παράλληλα το μεταπτυχιακό. Αυτό λοιπόν σκοπεύω να κάνω, γιατί μου αρέσει να μεταδίδω τις γνώσεις στους άλλους».

Πηγή: Espresso