Breaking News

Το... ατυχέστατο αστείο του Pete Davidson που έγινε θέμα μετά τον αρραβώνα του με την Ariana Grande (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πάνω από ένας χρόνος έχει περάσει από το τρομοκρατικό χτύπημα το βράδυ της Δευτέρας 22 Μαΐου 2017 στο Manchester Arena, στο τέλος της συναυλίας της Ariana Grande, που στοίχισε τη ζωή σε 22 άτομα, μεταξύ των οποίων τα περισσότερα παιδιά. 

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, η οποία στις 26 Ιουνίου έκλεισε τα 25 της χρόνια, καταγράφηκε τότε συντετριμμένη κατά την επιστροφή της στη γενέτειρά της, στην πόλη Boca Raton της Φλόριντα, αναβάλλοντας την παγκόσμια περιοδεία της.

Πέντε μήνες μετά, ο ηθοποιός και σταρ του "Saturday Night Live" και νυν αρραβωνιαστικός της, Pete Davidson (τότε δεν είχαν σχέση), έκανε ένα ατυχέστατο αστείο στο Laugh Factory, στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με τη Mirror, είχε πει πως «η Ariana πρέπει να έχει συνειδητοποιήσει πόσο διάσημη έγινε καθώς η Britney Spears δεν είχε ποτέ τρομοκρατική επίθεση σε συναυλία της», προκαλώντας αντιδράσεις στο κοινό, όπου υπήρχαν και αρκετοί Βρετανοί τουρίστες.

Χθες το βράδυ μία μητέρα, η Charlotte Hodgson, που έχασε τότε την 15χρονη κόρη της Olivia, εξέφρασε την έντονη ενόχλησή της για το αστείο του 24χρονου ηθοποιού, τονίζοντας ότι ήταν αηδιαστικό και πως πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. 

«Όλες οι οικογένειες το βρίσκουν εξίσου αηδιαστικό. Για κάποιον διάσημο, που είναι με την Ariana, είναι εξωφρενικό» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων.


«Συγκλονισμένη» από το αστείο του Davidson δήλωσε στη Mirror ότι είναι και η 30χρονη Jade Clough, που επέζησε από την επίθεση στο Manchester Arena.

Σύμφωνα με τη Mirror, η Ariana Grande και o Pete Davidson συναντήθηκαν πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2016 στο "Saturday Night Live", ωστόσο τότε είχαν και οι δύο σχέση με τους Mac Miller και Cazzie David αντίστοιχα.

Η δική τους σχέση ήρθε στη δημοσιότητα πρόσφατα. Πριν λίγες ημέρες ο Davidson βρέθηκε καλεσμένος στο "The Tonight Show" του Jimmy Fallon, όπου επιβεβαίωσε τον αρραβώνα του με την τραγουδίστρια...