Breaking News

Τσιμιτσέλης: «Δεν το βάζουμε κάτω. Θα είμαστε εκεί...» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
To «The Bachelor 3» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες σε λίγους μήνες και συγκεκριμένα ανήμερα των  Χριστουγέννων, όπως είχε γίνει και με τη δεύτερη ταινία.

Η ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται δύο ταινίες πριν, όταν τέσσερις φίλοι ξεκίνησαν για έναν γάμο. Δεν έφτασαν ποτέ, αλλά ξεπέρασαν τα 100.000 εισιτήρια.

Στην ταινία που ακολούθησε, τέσσερις φίλοι ξεκίνησαν για έναν ακόμα γάμο. Πάλι δεν έφτασαν ποτέ... Ξεπέρασαν, όμως, τα 236.000 εισιτήρια και ήταν πρωταγωνιστές στη Νο1 ελληνική ταινία της χρονιάς.

Τώρα, στο τρίτο μέρος του «The Bachelor», τέσσερις φίλοι λαμβάνουν ένα νέο προσκλητήριο. Θα τα καταφέρουν ή θα χρειαστεί και τέταρτη ταινία για να γίνει κάποιος γάμος τελικά; Η απάντηση θα δοθεί στις 25 Δεκεμβρίου 2018...

O Γιάννης Τσιμιτσέλης έγραψε σε φωτογραφία, που δημοσίευσε σήμερα στο Instagram, στην οποία ποζάρει στα γυρίσματα με τον συμπρωταγωνιστή του Νίκο Βουρλιώτη:

«Η κούραση από την απαγωγή, το κυνηγητό μέσα στα καλαμπόκια, η μαφία και πάνω από όλα ο ήλιος μας έχουν εξαντλήσει, αλλά εμείς δεν το βάζουμε κάτω. 25 Δεκεμβρίου θα είμαστε εκεί @village_gr @showtime_productions_ @voice_entertainment_group #BACHELOR3».

Στο «The Bachelor 3» παίζουν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μελέτης Ηλίας, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Κατερίνα Γερονικολού, Βασιλική Τρουφάκου, Ησαϊας Ματιάμπα, Τόνι Σφήνος, Τάσος Παλατσίδης, Βίκυ Κάβουρα, Δημήτρης Σταρόβας, Αναστάσης Κολοβός, Τάκης Ζαχαράτος.