Breaking News

Ζωές Παράλληλες: Επεισόδια 276 - 277 - 278 - 279 - 280 - 281, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Kεμάλ αφήνει ελεύθερη τη μικρή Μπιουσρά. Παίρνει μαζί του την Εϊλούλ, καθώς και την Καντέρ, η οποία επέμενε να ακολουθήσει την Εϊλούλ παρά τις αντιρρήσεις της. Όταν τα κopiτσια αντιλαμβάνονται την εξαφάνιση της Καντέρ, επικρατεί πανικός. Πηγαίνουν στην αστυνομία και δηλώνουν την εξαφάνισή της. Η Μπιουσρά με τη βοήθεια ενός κυνηγού επιστρέφει στην πόλη. Στο τμήμα περιγράφει τα γεγονότα και η αστυνομία εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Κεμάλ.

Η Ντεφνέ δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η μητέρα της εργάζεται ως καθαρίστρια στο σχολείο. Την εμποδίζει να πάει στη δουλειά. Επικρατεί έντονος διάλογος μεταξύ τους κι η Ναζάν βρίσκεται κάτω από τις ρόδες ενός διερχόμενου αυτοκινήτου.

Η Φεριντέ με τον Τοπράκ και την Μπιουσρά επιστρέφουν στο σπίτι του κopιτσιού την ώρα που ο Χασμέτ με τη Νατζιέ αδειάζουν το σπίτι τους για να φύγουν. Η Μπιουσρά αναγνωρίζει τον πίνακα που είχε δει στο σπίτι, καθώς και τη φωνή της Νατζιέ. Ο Τοπράκ καλεί την αστυνομία. Το ζεύγος συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα.

Η Ζεχρά θεωρεί υπεύθυνους τον Γκιουνέι και τη Σονγκιούλ για τον θάνατο του Σεντουλάχ και τους υποχρεώνει να την συντηρούν. Τα παιδιά έχουν φτάσει στα όρια της εξαθλίωσης με αποτέλεσμα η Σονγκιούλ να λιποθυμήσει από την πείνα. Το γεγονός αυτό κάνει έξαλλο τον Γκιουνέι. Τα βήματά του τον οδηγούν για μια ακόμα φορά έξω από το πατρικό του.

Ο Κεμάλ προσπαθεί να διαφύγει με την Εϊλούλ και την Καντέρ, αλλά η Εϊλούλ του επιτίθεται και χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Τελικά, η Καντέρ καταφέρνει να ξεφύγει, αλλά ο Κεμάλ στριμώχνει την Εϊλούλ στο χείλος ενός γκρεμού. Στο μυαλό της κοπέλας  κυριαρχεί μια μοιραία απόφαση...

Ανεβαίνουν συνήθως δύο επεισόδια την εβδομάδα με βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους

Επεισόδια 276+277 - Προβολή: ΕΔΩ

Επεισόδια 278+279 - Προβολή: ΕΔΩ

Επεισόδια 280+281 - Προβολή: ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "Ζωές Παράλληλες " πατήστε ΕΔΩ