Breaking News

ELIF: Επεισόδια 149 - 150 - 151 - 152 - 153

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 20/8/18 - Επεισόδιο 149: Η Μελέκ και ο Μελίχ είναι χαρούμενοι που έσμιξαν ξανά. Ο Μελίχ μιλάει στη Μελέκ για τους γονείς τους και της λέει όσα θυμάται. Ο Κενάν μιλάει στην Αλιγιέ, της λέει πως η Μελέκ ξέρει που βρίσκεται ο τάφος των γονιών της. Της ζητάει να μάθει τι έχει συμβεί αλλά η Αλιγιέ του αλλάζει την κουβέντα και του λέει πως της φαίνεται απίστευτο, που πιστεύει ακόμα στα λόγια μιας γυναίκας, που τον εγκατέλειψε. Ο Κενάν της λέει πως θα ανακαλύψει την αλήθεια και πως αν μάθει ότι του λέει ψέματα θα την κάνει να το πληρώσει.

Ο Ερκούτ δεν πιστεύει ότι η Αρζού έχει αμνησία. Τηλεφωνεί στην Σεϊντά και της ζητάει να φέρει την Αρζού στους στάβλους με κάποια δικαιολογία γιατί θέλει να έρθει αντιμέτωπος μαζί της. Η Σεϊντά χρησιμοποιεί την Τουγτσέ και καταφέρνουν να πάνε με την Αρζού στον στάβλο. Ο Ερκούτ βρίσκει μόνη της την Αρζού και της λέει πως του είχε υποσχεθεί ότι θα κρατήσει τον Σελίμ μακριά από την Ζεϊνέπ αλλά εκείνη δεν θυμάται τίποτα. Ο Ερκούτ της δείχνει το δαχτυλίδι του Μελίχ αλλά η Αρζού δεν έχει καμία αντίδραση.

Ο Σαντίκ υποψιάζεται πως η Σεϊντά κάτι σχεδιάζει αλλά δεν έχει αποδείξεις. Ο Βεϊσέλ μαθαίνει τυχαία πως η Μελέκ άνοιξε εστιατόριο και πηγαίνει να δει το μέρος. Όταν βλέπει στον κήπο τον Σελίμ μαζί με τη Ζεϊνέπ πιστεύει πως η Μελέκ πήρε από αυτόν τα χρήματα για να ανοίξει μαγαζί. Η Ιπέκ δέχεται μια πρόταση για να κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Αμερική. Η Αλιγιέ καίει κάποιες παλιές εφημερίδες αλλά ένα κομμάτι πέφτει στο πάτωμα. Η Μελέκ ετοιμάζεται να κάνει εγκαίνια στο εστιατόριο...


Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Τρίτη 21/8/18 - Επεισόδιο 150: Η Μελέκ ομολογεί στη Ζεϊνέπ πως ο Μελίχ είναι αδελφός της. Ο Μελίχ πηγαίνει με την Ελίφ στο πάρκο για να τις αφήσει να μιλήσουν ελεύθερα. Η Ζεϊνέπ είναι έκπληκτη από όσα ακούει και συμφωνεί με τη Μελέκ πως πρέπει να είναι πολύ προσεχτικές και πως δεν πρέπει να το μάθουν ο Κενάν ή ο Σελίμ. Η Ελίφ χαίρεται πολύ όταν βλέπει ότι ο εστιατόριο θα πάρει το όνομά της. Η Σεϊντά ρωτάει τον Ερκούτ σχετικά με τον Μουράτ και εκείνος της λέει πως είναι σε διακοπές. Η Σεϊντά δεν μπορεί να κρύψει τη λύπη της. Η Αρζού ρωτάει την Γκόντζα αν έχει εχθρούς και εκείνη της απαντάει αρνητικά αλλά τη ρωτάει για ποιο λόγο της έκανε μια τέτοια ερώτηση. Η Αρζού της απαντάει πως τη ρώτησε επειδή δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα αλλά η Γκόντζα δεν πείθεται.

Ο Βεϊσέλ συνεχίζει να συναντάει την Τουλάι και να προσπαθεί να την κατακτήσει. Η Ιπέκ ανακοινώνει στην οικογένεια την απόφαση της να συνεχίσει τις σπουδές της στην Αμερική. Η Αλιγιέ αντιδράει αλλά ο Κενάν και ο Σελίμ την υποστηρίζουν. Ο Μελίχ λέει στον Εφρούζ πως η Μελέκ τον πίστεψε και είναι πολύ χαρούμενος. Ο Εφρούζ χαίρεται αλλά τον συμβουλεύει πως η Μελέκ πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια από τον ίδιο γιατί αλλιώς η χαρά του δεν θα κρατήσει. Ο Σαντίκ λέει στον Μελίχ πως είδε την Αρζού να συναντάει έναν άντρα και πως η Σεϊντά είχε κάποια ανάμιξη. Ο Σεϊντά ασχολείται με την Τουγτσέ και ο Σαντίκ βρίσκει την ευκαιρία και στέλνει από το κινητό της μήνυμα στον Ερκούτ για να συναντηθούν. Ενημερώνει τον Μελίχ για το σχέδιο του.

Ο Μελίχ πηγαίνει στο κτήμα και όταν μένουν μόνοι λέει στην Αρζού ότι γνωρίζει για τους μυστικούς επισκέπτες της. Η Αρζού νιώθει νευρικότητα. Ο Κενάν αναζητάει την Αλιγιέ παραξενεύεται από τη μυρωδιά καμένου στο δωμάτιο της. Τη βρίσκει στον κήπο και η Αλιγιέ του λέει πως δεν πρόκειται να του μιλήσει αν δεν της ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά του. Ο Κενάν της απαντάει πως και να ζητήσει συγνώμη τίποτα δεν θα αλλάξει αν δεν σεβαστεί τις αποφάσεις του...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Τετάρτη 22/8/18 - Επεισόδιο 151: Ο Μελίχ συναντάει τον Ερκούτ και τον ρωτάει τι σχεδιάζει με την Αρζού. Ο Ερκούτ συνειδητοποιεί πως ήταν ο Μελίχ αυτός που προσπάθησε να ρίξει την Αρζού από τον γκρεμό και του δείχνει το δαχτυλίδι. Καθώς τσακώνονται, η Ιπέκ φτάνει μαζί με τη Φεραγιέ. Ο Ερκούτ βρίσκει την ευκαιρία, που ήθελε για να ξεφύγει και ο Μελίχ λέει στην Ιπέκ ότι ο Ερκούτ είναι φίλος του και μιλούσαν για δουλειές. Ο Μελίχ θυμάται ότι είχε δει τον Ερκούτ στο πλυντήριο αυτοκινήτων όταν έψαχνε τον Βεϊσελ. Πηγαίνει εκεί για να τον βρει. Και ο Ερκούτ όμως θυμάται τον Μελίχ όταν είχε έρθει στο μαγαζί. Ζητάει από τη Σεϊντά να συναντηθούν αμέσως. Της δείχνει το μήνυμα που έλαβε από το κινητό της και εκείνη έκπληκτη του λέει πως δεν το έστειλε εκείνη.

Ο Ερκούτ της ζητάει να μάθει ποιος το έκανε και η Σεϊντά υποψιάζεται την Γκόντζα και τον Σαντίκ. Ο Μουράτ επιστρέφει αλλά φοβάται να συναντήσει τον πατέρα του. Πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων και η Σεϊντά κρύβεται στην κουζίνα γιατί δεν θέλει να τον δει. Τον ακούει όμως να λέει πως την αγαπάει ακόμα και την αναζητά. Ο Βεϊσέλ έρχεται και είναι πολύ θυμωμένος με τον Μουράτ. Η Σεϊντά ξέρει πια πως ο Μουράτ την αγαπάει και είναι θυμωμένη με τον Ερκούτ αλλά εκείνος την πιέζει να επιστρέψει στο κτήμα. Όταν ο Ερκούτ μαθαίνει πως ο Μελίχ τον αναζήτησε στο πλυντήριο αυτοκινήτων αποφασίζει να εξαφανιστεί και να πάρει μαζί του και τη Ζεϊνέπ. Ο Ερκούτ ζητάει την υποστήριξη του Βεϊσέλ στο θέμα της Ζεϊνέπ αλλά εκείνος του λέει πως αφού ο Σελίμ πλήρωσε για το εστιατόριο, θεωρούνται πια αρραβωνιασμένοι με την κόρη του και θα πρέπει να ξεχάσει τη Ζεϊνέπ.

Ο Ερκούτ γίνεται έξαλλος. Η Ιπέκ περιμένει η Αλιγιέ να ηρεμήσει. Επίσης αποφεύγει να μιλήσει με τον Μελίχ αλλά συναντιούνται τυχαία στους στάβλους και δεν έχει άλλη επιλογή. Η Ιπέκ λέει στην Αλιγιέ πως χώρισε από τον Μελίχ και είναι αποφασισμένη να πάει στην Αμερική. Η Αλιγιέ γίνεται έξαλλη μαζί της. Η Τουγτσέ λυπάται όταν ακούει ότι η θεία της θα φύγει στο εξωτερικό. Η Μελέκ δουλεύει σκληρά για τα εγκαίνια του εστιατορίου. Όλοι την υποστηρίζουν και αυτό της δίνει χαρά. Τα εγκαίνια πηγαίνουν πολύ καλά και όλοι οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι. Η Ελίφ είναι χαρούμενη, που ζει με τη μητέρα της και τη Ζεϊνέπ. Ο Ερκούτ είναι θυμωμένος με τη Ζεϊνέπ και πετάει μια πέτρα στο παράθυρο του εστιατορίου τραυματίζοντας την Ελίφ, που βρίσκεται εκεί τυχαία μόνη...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Πέμπτη 23/8/18 - Επεισόδιο 152: Ο Σαντίκ δίνει στον Μελίχ το τηλέφωνο του Ερκούτ. Ο Ερκούτ μεταφέρει την Ελίφ στο νοσοκομείο και εκεί δηλώνει πως είναι πατέρας της. Η Ελίφ τρομάζει όταν συνέρχεται στο νοσοκομείο και οι γιατροί της λένε πως είναι καλά αλλά θα πρέπει να κάνουν κάποιες εξετάσεις ακόμα. Η Μελέκ και η Ζεϊνέπ χάνουν το μυαλό τους όταν διαπιστώνουν ότι η Ελίφ δεν είναι σπίτι. Σκέφτονται ότι ίσως έχει πάει στο εστιατόριο αλλά όταν φτάνουν εκεί τα χάνουν βλέποντας στο πάτωμα τα σπασμένα γυαλιά και το αίμα. Πηγαίνουν στην αστυνομία να κάνουν καταγγελία εξηγώντας πως ίσως ο Ερκούτ είναι υπεύθυνος γιατί τις είχε απειλήσει. Οι αστυνομικοί τον καλούν από το κινητό της Ζεϊνέπ αλλά δεν απαντάει.

Όταν η Ζεϊνέπ αλλά και ο Μελίχ τον καλούν, ο Ερκούτ αισθάνεται παγιδευμένος. Φοβάται μήπως πάει φυλακή και καλεί τη θεία του να έρθει να φροντίσει την Ελίφ ώσπου να κανονίσει τα διαδικαστικά με το νοσοκομείο. Ο Σελίμ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα να συμπαρασταθεί στη Ζεϊνέπ και τη Μελέκ και όταν μαθαίνει πως ο Ερκούτ ίσως έχει σχέση με το περιστατικό, γίνεται έξαλλος. Οι τρεις τους αποφασίζουν να φύγουν από το τμήμα και να ψάξουν και αυτοί την Ελίφ. Πηγαίνουν και στο πλυντήριο αυτοκινήτων αλλά ο Βεϊσέλ δεν έχει ιδέα. Πηγαίνουν στο σπίτι του Ερκούτ αλλά δεν τον βρίσκουν όπως δεν βρίσκουν πουθενά και την Ελίφ.

Η θεία του Ερκούτ προσέχει την Ελίφ και όταν του λέει πως η μικρή είναι καλά, εκείνος αποφασίζει να ενημερώσει σχετικά τη Ζεϊνέπ. Καθώς η Ζεϊνέπ μιλάει μαζί του, ο Σελίμ παίρνει το τηλέφωνο και του λέει πως θα το πληρώσει ακριβά. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ πηγαίνουν αμέσως στο νοσοκομείο, αλλά δεν βρίσκουν την Ελίφ στο δωμάτιό της. Ο Σαντίκ ακούει τη Σεϊντά να κλαίει στο δωμάτιο της εξαιτίας του Ερκούτ. Πείθει την κοπέλα να συναντήσει τον Μελίχ και εκείνος της λέει πως ξέρει ότι ο Ερκούτ την εκβιάζει για να μείνει παρά τη θέλησή της στο κτήμα. Της προτείνει να συμμαχήσουν εναντίον του Ερκούτ και η Σεϊντά δέχεται...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Παρασκευή 24/8/18 - Επεισόδιο 153: Η θεία του Ερκούτ, Σουκράν, παίρνει την Ελίφ σπίτι της. Της λέει πως από εδώ και πέρα το όνομα της είναι Λεϊλά και θα ζει μαζί της, σαν κόρη της. Η Ελίφ είναι τρομοκρατημένη και προσπαθεί να το σκάσει αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Στο νοσοκομείο, η Μελέκ, η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ ψάχνουν την Ελίφ. Η νοσοκόμα δεν ξέρει που είναι η μικρή αλλά τους λέει πως η γιαγιά της ήταν μαζί της. Και οι τρεις πιστεύουν πως ο Ερκούτ έχει συνεργαστεί με κάποια για να απαγάγουν το παιδί. Εκείνη την ώρα φτάνει και η Γκιουλνούρ στο νοσοκομείο και ο Σελίμ με τη Ζεϊνέπ φεύγουν για να βρουν τον Ερκούτ. Η Μελέκ δεν αντέχει και λιποθυμάει. Ο Μελίχ πηγαίνει στο εστιατόριο, βλέπει το σπασμένο τζάμι και τηλεφωνεί στη Μελέκ.

Η Γκιουλνούρ είναι αυτή, που του λέει τι συνέβη και ο Μελίχ πηγαίνει αμέσως στο νοσοκομείο. Ο Μελίχ μαθαίνει από τη Μελέκ τις λεπτομέρειες και γίνεται έξαλλος. Υπόσχεται στη Μελέκ να βρει την Ελίφ και φεύγει από το νοσοκομείο. Τηλεφωνεί στη Σεϊντά και μαθαίνει πως ο Ερκούτ έχει μια θεία, τη Σουκράν. Ο Μελίχ βρίσκει το σπίτι της Σουκράν αλλά δεν είναι κανείς εκεί. Ο Μελίχ πιστεύει πως στην υπόθεση είναι μπλεγμένη και η Αρζού. Η Μελέκ είναι πολύ αδύναμη και η Γκιουλνούρ τη συνοδεύει στο σπίτι της. Ο Ερκούτ πηγαίνει στον Βεϊσέλ και του λέει τι συνέβη. Νιώθει ντροπή για ό,τι έκανε. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ βρίσκουν τον Ερκούτ στο πλυντήριο αυτοκινήτων και του λένε πως η Ελίφ δεν είναι στο νοσοκομείο.

Εκείνος τους λέει πως ίσως την πήρε η θεία του. Και οι τρεις μαζί αναζητούν τη Σουκράν. Πηγαίνουν σπίτι της και βρίσκουν εκεί μόνο τα ρούχα της Ελίφ. Μια γειτόνισσα τους ενημερώνει πως πριν από λίγο η Σουκράν έφυγε μαζί με ένα κopιτσάκι αλλά δεν ξέρουν που πήγε ενώ συμπληρώνει πως η Σουκράν δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Ο Σελίμ είναι έξαλλος και χτυπάει άσχημα τον Ερκούτ ενώ η Ζεϊνέπ προσπαθεί να τους χωρίσει. Το ζευγάρι αφήνει σχεδόν αναίσθητο τον Ερκούτ και πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να αναφέρουν όλα όσα έμαθαν. Στη συνέχεια ενημερώνουν και τη Μελέκ η οποία απελπίζεται. Ο Βεϊσέλ την επισκέπτεται για να μάθει τι έγινε με την Ελίφ και η Μελέκ χάνει τον έλεγχο της.

Ο Ερκούτ πηγαίνει στο κτήμα και κρύβεται στους στάβλους σε άσχημη κατάσταση. Ενημερώνει τη Σεϊντά πως βρίσκεται εκεί και της ζητάει να φέρει την Αρζού μαζί της. Η Σεϊντά λέει τα πάντα στον Μελίχ. Η Αρζού ακούει τη Σεϊντά να μιλάει με τον Ερκούτ και πηγαίνει στους στάβλους. Βρίσκει τον Ερκούτ να αιμορραγεί. Ο Ερκούτ ζητάει τη βοήθεια της αλλά η Αρζού δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο. Ο Ερκούτ της απαντάει πως πρέπει να θυμηθεί και να τον βοηθήσει. Της δείχνει το δαχτυλίδι του Μελίχ και της λέει πως εξαιτίας του ιδιοκτήτη αυτού του δαχτυλιδιού έχασε τη μνήμη της. Εκείνη τη στιγμή φτάνει ο Μελίχ...

* Δεν ανέβηκαν βίντεο για το επεισόδιο 153...

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ