Breaking News

ELIF: Επεισόδια 154 - 155 - 156 - 157 - 158

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 27/8/18 - Επεισόδιο 154: Η Αρζού ξαφνικά θυμάται τα πάντα και κρύβει το δαχτυλίδι. Ο Μελίχ της λέει πως ξέρει ότι θυμάται και πως είναι σίγουρος ότι συνεργάστηκε με τον Ερκούτ για να απαγάγει την Ελίφ αλλά η Αρζού διατηρεί την ψυχραιμία της και δεν τον αφήνει να καταλάβει κάτι. Ο Ερκούτ του λέει πως η Αρζού δεν είχε καμία σχέση με ό,τι συνέβη και πως η Σουκράν απήγαγε τη μικρή. Ενώ ο Μελίχ ανακρίνει τον Ερκούτ, η Αρζού το σκάει.

Η Ζεϊνέπ, η Γκιουλνούρ, ο Σελίμ και η Μελέκ είναι συντετριμμένοι. Ο Σελίμ αρχίζει να υποπτεύεται πως η Αρζού μπορεί να κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της Ελίφ και αποφασίζει να πάει στο κτήμα και να ερευνήσει. Η Ζεϊνέπ κατηγορεί τον εαυτό της για ό,τι συνέβη. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι συνεχίζουν να συναντιούνται. Ο Βεϊσέλ είναι εpωτευμένος μαζί της. Όμως το παρελθόν της Τουλάι δεν της επιτρέπει να ζήσει, όπως θα ήθελε. Όταν βλέπει δύο γνωστούς της φεύγει χωρίς να δώσει καμία εξήγηση και ο Βεϊσέλ φοβάται πως είπε κάτι που δεν έπρεπε.

Καθαρίζοντας τους στάβλους, ο Χασάν βρίσκει τον Ερκούτ αναίσθητο και ειδοποιεί αμέσως τον Κενάν. Καλεί και ασθενοφόρο και περιμένει τον Κενάν αλλά όταν επιστρέφουν στον στάβλο ο Ερκούτ έχει εξαφανιστεί. Ο Χασάν περιγράφει τα χαρακτηριστικά του άντρα στον Κενάν και εκείνος θυμάται ότι τον είχε δει στο νοσοκομείο. Η Αρζού είναι αυτή, που έσωσε τον Ερκούτ. Καλεί την Αλιγιέ και της λέει πως έχασε τον δρόμο της για το κτήμα ώστε να δημιουργήσει αντιπερισπασμό και εκείνη επιστρέφει στο κτήμα και κρύβει τον Ερκούτ στην αποθήκη.

Ο Κενάν βρίσκει ύποπτο το γεγονός ότι η Αρζού χάθηκε. Η Αρζού επιστρέφει στο σπίτι και ζητάει συγνώμη για την αναστάτωση, που προκάλεσε. Καθώς ο Κενάν ζητάει εξηγήσεις από την Αρζού, ένας θόρυβος από την αποθήκη τους αναστατώνει και κατευθύνονται όλοι προς τα εκεί για να δουν τι συμβαίνει. Ο Σελίμ ξέρει πως το μέρος, στο οποίο δήθεν χάθηκε η Αρζού, είναι μακριά από το κτήμα και αναρωτιέται πως μπόρεσε να επιστρέψει σπίτι τόσο γρήγορα...


Τρίτη 28/8/18 - Επεισόδιο 155: Όλοι πηγαίνουν στην αποθήκη αλλά ο Ερκούτ κρύβεται. Ο Κενάν ρωτάει την Αρζού για τον άντρα, που βρήκε ο Χασάν στους στάβλους αλλά η Αρζού ξεσπά σε κλάματα λέγοντας πως δεν θυμάται τίποτα και να την αφήσει ήσυχη. Ο Κενάν αισθάνεται αβοήθητος. Η Αρζού σκοπεύει να χρησιμοποιήσει υπέρ της την υπόθεση απαγωγής της Ελίφ. Στέλνει μήνημα στον Μελίχ από το κινητό του Ερκούτ και του ζητάει να συναντηθούν. Όταν συναντιούνται η Αρζού λέει στον Μελίχ πως αν θέλει να ξαναδεί την Ελίφ θα της δώσει το cd, που περιέχει την ομολογία της.

Η Ιπέκ μιλάει στον Κενάν για τις σπουδές της στην Αμερική. Ο Κενάν και ο Σελίμ την υποστηρίζουν αλλά η Αλιγιέ επιμένει να φέρνει αντιρρήσεις. Προτείνει στην κόρη της να βρει μια σχολή στη χώρα τους. Η Μελέκ είναι συντετριμμένη και περιμένει νέα από την αστυνομία για την Ελίφ. Η Ελίφ δεν θέλει να προκαλεί τη Σουκρά και κάνει ότι της λέει αλλά στο μυαλό της είναι μόνο μία σκέψη, να το σκάσει με την πρώτη ευκαιρία. Η Τουγτσέ είναι λυπημένη γιατί της λείπει η Ελίφ και ξέρει πως η φίλη της έφυγε εξαιτίας της Αρζού. Η Σεϊντά νιώθει άσχημα για το μικρό κopιτσάκι κάνει ό,τι μπορεί για να της αλλάξει τη διάθεση. Ο Ερκούτ είναι εγκλωβισμένος στην αποθήκη. Καθώς περπατάει νευρικά, πατάει ένα καρφί...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Τετάρτη 29/8/18 - Επεισόδιο 156: Η Ελίφ το σκάει από τη Σουκρά αλλά εκείνη την πιάνει και για να την τιμωρήσει τη βάζει να κάνει τις δουλειές του σπιτιού. Η Ελίφ είναι δυστυχισμένη και τρομοκρατημένη. Ο Κενάν ρωτάει τον Σελίμ σχετικά με την Ελίφ και πως θέλει να την επισκεφθεί στην κατασκήνωση αλλά εκείνος προσπαθεί να τον αποφύγει και του λέει πως δεν επιτρέπονται οι επισκέπτες. Ο Μελίχ δεν είναι σίγουρος ότι η Αρζού λέει την αλήθεια σχετικά με την απαγωγή της Ελίφ και δεν ξέρει τι να κάνει. Την επόμενη μέρα συναντιούνται ξανά και η Αρζού τον πηγαίνει στον γκρεμό, όπου τους περιμένει ένας άντρας.

Η Αρζού λέει στον Μελίχ πως αν παραδώσει το cd, ο άντρας αυτός θα τον οδηγήσει στην Ελίφ. Στην πραγματικότητα ο άντρας είναι ένας εκτελεστής. Ξαφνικά ο εκτελεστής σημαδεύει τον Μελίχ και του ζητάει να πέσει από τον γκρεμό. Η Αρζού φεύγει. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ τυπώνουν αφίσες με τη φωτογραφία της Ελίφ, που έχει εξαφανιστεί και τις τοιχοκολλούν παντού. Κάνουν και μια σχετική ανακοίνωση στα social media. Η πληγή του Ερκούτ από το καρφί, μολύνεται και ανεβάζει υψηλό πυρετό. Η Αρζού του φέρνει ένα φάρμακο αλλά η κατάσταση του χειροτερεύει. Ο Μουράτ είναι δυστυχισμένος γιατί δεν μπορεί να βρει τη Σεϊντά.

Ο Βεϊσέλ λέει στον Μουράτ τι έκανε ο Ερκούτ και εκείνος εκπλήσσεται. Και οι δύο αισθάνονται πως δεν μπορούν πια να του έχουν εμπιστοσύνη. Ο Μουράτ λέει στον πατέρα του πως έχει μιλήσει στον Ερκούτ για την Ελίφ και του έχει αποκαλύψει πως ο Κενάν είναι ο αληθινός της πατέρας. Η Τουγτσέ είναι δυστυχισμένη επειδή είναι μόνη της. Ζητάει από τη Σεϊντά να μη φύγει στιγμή από κοντά της...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Πέμπτη 30/8/18 - Επεισόδιο 157: Ο Μελίχ παλεύει με τον άντρα, που προσέλαβε η Αρζού για να τον σκοτώσει και τον αφοπλίζει. Ρωτάει τον άντρα για την Ελίφ αλλά εκείνος δεν ξέρει τίποτα. Ο Μελίχ επιστρέφει στο κτήμα. Η Αλιγιέ θυμώνει όταν διαπιστώνει ότι η Αρζού έλειπε πάλι από το σπίτι. Η Αρζού επιστρέφει σπίτι και τσεκάρει το cd αλλά είναι άδειο. Σκέφτεται όμως ότι έχει ξεφορτωθεί για πάντα τον Μελίχ και σοκάρεται όταν εκείνος της τηλεφωνεί και της λέει να έρθει στην κεντρική πόρτα. Καθώς μιλάνε, έρχεται ο Κενάν και μπαίνουν όλοι μέσα στο σπίτι.

Ο Μελίχ έχει το cd μαζί του και λέει στην Αρζού πως αν δεν του πει που είναι η Ελίφ όλοι στο σπίτι θα παρακολουθήσουν το περιεχόμενο του cd. Η Αρζού πηγαίνει στην αποθήκη να ρωτήσει τον Ερκούτ για το που βρίσκεται η Ελίφ και η Σεϊντά την ακολουθεί, συνειδητοποιεί ότι ο Ερκούτ κρύβεται στο κτήμα και ακούει τη συζήτηση τους. Ο Σελίμ αναζητάει τον Ερκούτ στο πλυντήριο αυτοκινήτων αλλά κανείς δεν ξέρει που είναι. Τα χεράκια της Ελίφ είναι πληγωμένα από τις δουλειές του σπιτιού.

Η Σουκράν πηγαίνει να αγοράσει μια αλοιφή. Η Μελέκ πηγαίνει στο σπίτι της Σουκράν, ελπίζοντας να βρει κάποιο στοιχείο. Βρίσκει φωτογραφίες της Σουκράν με τα παιδιά της μόνο. Ο Σελίμ, η Ζεϊνέπ και η Γκιουλνούρ την ακολουθούν. Η Μελέκ λιποθυμάει ξανά και τη μεταφέρουν αμέσως στο νοσοκομείο. Ο Βεϊσέλ συναντάει ξανά την Τουλάι. Η γυναίκα εντυπωσιάζεται όταν ο Βεϊσελ της λέει πως μεγάλωσε μόνος τα παιδιά του...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Παρασκευή 31/8/18 - Επεισόδιο 158: Η Μελέκ δεν έχει φάει τρεις μέρες και είναι αδύναμη. Οι γιατροί της προτείνουν να μιλήσει με έναν ψυχολόγο για να μπορέσει να διαχειριστεί την κατάσταση της εξαφάνισης της Ελίφ. Η Σεϊντά στέλνει μήνυμα στον Μελίχ ότι ο Ερκούτ κρύβεται στην αποθήκη του κτήματος και πως ούτε αυτός, ούτε η Αρζού γνωρίζουν που βρίσκεται η Ελίφ. Μόλις διαβάζει το μήνυμα, ο Μελίχ φεύγει από το κτήμα. Πηγαίνει στο σπίτι της Μελέκ αλλά δεν τη βρίσκει. Μαθαίνει πως είναι στο νοσοκομείο και πηγαίνει εκεί αμέσως για να προσφέρει τη συμπαράστασή του. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της Ελίφ συνεχίζονται.

Ο Μελίχ πηγαίνει στο σπίτι της Σουκράν και εκεί βρίσκει μια κάρτα από μια εταιρία ταξί. Η Σουκράν αρρωσταίνει με πυρετό. Η Ελίφ σκέφτεται πως έχει την ευκαιρία να το σκάσει αλλά από την άλλη δεν μπορεί να αφήσει μόνο του έναν άρρωστο άνθρωπο. Έτσι μένει για να φροντίσει τη Σουκράν. Η Ιπέκ είναι αποφασισμένη να πάει στην Αμερική και ξεκινάει τις προετοιμασίες για το ταξίδι της. Ο Ερκούτ θεωρεί πως είναι πια επικίνδυνο να μένει στην αποθήκη και προσπαθεί να φύγει από το κτήμα χωρίς να τον δουν, αλλά πέφτει πάνω στον Κενάν...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ