Breaking News

ELIF: Επεισόδια 164 - 165 - 166 - 167 - 168

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 10/9/18, 17:30 - Επεισόδιο 164: Η Σουκράν αναστατώνεται όταν ξυπνάει και δεν βρίσκει την Ελίφ. Ο Μπεκίρ είναι έξαλλος με την Ελίφ. Ο Σαρπ Τεκίν πιστεύει πως ο Μπεκίρ το έκανε επίτηδες και είναι θυμωμένος μαζί του. Ο Μπεκίρ πάλι τα βάζει με τον Νιχάτ. Κανείς τους όμως δεν ξέρει τι να κάνει. Καθώς βγάζουν την Ελίφ από το φορτηγό, εκείνη παίρνει κρυφά ένα τηλέφωνο από τους άντρες. Προσπαθεί να καλέσει στον αριθμό, που είναι στην αφίσα, αρχικά δεν τα καταφέρνει αλλά επιμένει και τελικά καλεί τη μητέρα της.

Την ίδια ώρα, η Μελέκ καλείται από την αστυνομία να πάει να αναγνωρίσει το πτώμα ενός παιδιού, που βρέθηκε νεκρό. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ τη συνοδεύουν και η Μελέκ είναι σε άθλια κατάσταση. Αποδεικνύεται πως το νεκρό παιδί δεν είναι η Ελίφ, και παρά τη θλίψη τους για το θάνατο ενός αθώου παιδιού, είναι όλοι ανακουφισμένοι γιατί η Ελίφ ζει. Εκείνη τη στιγμή η Μελέκ δέχεται το τηλεφώνημα της κόρης της. Η αναχώρηση της Ιπέκ τους έχει βυθίσει την οικογένεια σε μελαγχολία. Ο Σελίμ κατηγορεί την Αλιγέ για όλα και είναι θυμωμένος μαζί της επειδή δεν αποχαιρέτησε την κόρη της. Η Αλιγιέ, όμως, επιμένει να θεωρεί πως έκανε το σωστό.

Η Τουγτσέ είναι λυπημένη επειδή έφυγε η θεία της και όλοι προσπαθούν να της φτιάξουν τη διάθεση. Ο Κενάν είναι με την Ιπέκ στο δρόμο για το αεροδρόμιο, ξαφνιάζεται και θυμώνει όταν του δίνει το αρχείο της Μελέκ από το ορφανοτροφείο. Η Ιπέκ βλέποντας την αντίδραση του Κενάν, συνειδητοποιεί πως ο αδελφός της κάτι ξέρει σχετικά. Τα δύο αδέλφια αποχαιρετιούνται και ο Κενάν επιστρέφει στο κτήμα. Ο Κενάν ζητάει εξηγήσεις από τη μητέρα του και εκείνη του λέει πως όταν συνέβη το ατύχημα των γονιών της Μελέκ, κάποιοι γείτονες την έφεραν στο κτήμα. Στη συνέχεια η πρόνοια την πήγε στο ορφανοτροφείο και μετά, όταν λύθηκαν τα νομικά ζητήματα, την πήραν πίσω στο κτήμα.

Ο Μουράτ μαθαίνει πως να απενεργοποιεί τον συναγερμό και επιστρέφει στο γραφείο του Μελίχ για να ψάξει για το cd. Εκεί, όμως, βρίσκει τον Μελίχ να τον περιμένει με ένα όπλο. Ο Μελίχ λέει στον Μουράτ πως ξέρει ότι τον έχει στείλει η Αρζού και πριν τον διώξει τον συμβουλεύει να μείνει μακριά από αυτή την ιστορία. Ο Βεϊσέλ τηλεφωνεί στην Αρζού και της λέει πως το cd δεν βρέθηκε στο γραφείο του Μελίχ και η Αρζού του αναφέρει τον Εφρούζ. Η Ιπέκ ενώ είναι στο αεροδρόμιο αλλάζει γνώμη και επιστρέφει στο κτήμα...


Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Τρίτη 11/9/18 - Επεισόδιο 165: Καθώς η Ελίφ και η Μελέκ μιλάνε στο τηλέφωνο, η Σουκράν βρίσκει την Ελίφ, πετάει μακριά τη συσκευή και την πηγαίνει πίσω στην καλύβα της. Η Ελίφ ζητάει να πάει πίσω στη μητέρα της και η Σουκράν της δένει τα χέρια. Η Μελέκ αναφέρει στην αστυνομία τη συνομιλία της με την Ελίφ. Ενώ βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα, η Γκόντζα τηλεφωνεί στον Σελίμ και του λέει πως η Ιπέκ επέστρεψε στο κτήμα. Ο Σελίμ πηγαίνει σπίτι του και η Μελέκ με τη Ζεϊνέπ στο δικό τους. Η Μελέκ ενημερώνει τον Μελίχ για τις τελευταίες εξελίξεις. Την επόμενη μέρα η αστυνομία εντοπίζει από που έγινε το τηλεφώνημα της Ελίφ και η Μελέκ με τη Ζεϊνέπ πηγαίνουν εκεί. Η Ιπέκ λέει στην οικογένειά της πως υπό αυτές τις συνθήκες δεν θεώρησε σωστό να φύγει. Παρόλα αυτά η σχέση της με τη μητέρα της εξακολουθεί να είναι δύσκολη.

Στην πραγματικότητα, η Ιπέκ δεν θέλει να αφήσει μόνο του τον Κενάν. Ο Κενάν λέει στην αδελφή του όσα του εξιστόρησε η μητέρα τους αλλά κανείς από τους δυο δεν την πιστεύει. Η Αλιγιέ ξέρει πως το παρελθόν της δεν θα την αφήσει σε ησυχία αλλά είναι αποφασισμένη να βρει μια λύση με οποιοδήποτε κόστος. Όταν συναντάει την Ιπέκ στην κουζίνα συνειδητοποιεί πως και εκείνη γνωρίζει για τα αρχεία της Μελέκ από το ορφανοτροφείο. Πιστεύοντας πως η Αρζού δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν, η Αλιγιέ αρχίζει να της λέει την ιστορία από την αρχή. Όταν λέει πως ο παλιός κοινός εχθρός τους από το παρελθόν του Κενάν πρόκειται να μπει στις ζωές τους ξανά, η Αρζού αντιδρά λέγοντας πως η Μελέκ δεν θα είναι ποτέ ξανά με τον Κενάν.

Η Αλιγιέ συνειδητοποιεί πως η Αρζού θυμάται τα πάντα. Ο Μελίχ αποφασίζει να πάρει μαζί του το cd. Όταν του τηλεφωνεί η Μελέκ φεύγει βιαστικός και ξεχνάει την τσάντα του στον Εφρούζ. Ο Βεϊσέλ αποφασίζει να ακολουθήσει τον Μελίχ για να βρει το cd. Όταν τον βλέπει να πηγαίνει στο εργαστήριο του Εφρούζ με τη τσάντα και να βγαίνει από εκεί χωρίς να την έχει μαζί του, πηγαίνει εκεί σαν πελάτης, βλέπει που είναι η τσάντα και φεύγει. Το ίδιο βράδυ επιστρέφει στο εργαστήριο, μπαίνει κρυφά και παίρνει την τσάντα με το cd. Την επόμενη μέρα, ο Εφρούζ διαπιστώνει τη ληστεία και ενημερώνει τον Μελίχ...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Τετάρτη 12/9/18 - Επεισόδιο 166: Η Αλιγιέ ζητάει εξηγήσεις από την Αρζού επειδή δεν είπε σε κανένα ότι θυμάται πια τα πάντα. Η Αρζού δικαιολογείται λέγοντας πως το έκανε επειδή ο Κενάν είχε απομακρυνθεί από κοντά της και ήλπιζε ότι με αυτό τον τρόπο θα διόρθωναν τη σχέση τους. Η Αλιγιέ επιμένει πως πρέπει να το πει στον Κενάν και πως αυτό που έκανε είναι απαράδεκτο. Η Αρζού βρίσκεται στριμωγμένη. Η Ιπέκ προτείνει στον Κενάν να μιλήσει εκείνη στην Ιπέκ για την οικογένειά της αλλά εκείνος πιστεύει πως δεν θα θέλει να τους ακούσει. Η Ιπέκ πιστεύει ακράδαντα πως η Μελέκ έχει δικαίωμα να ενημερωθεί για το έγγραφο από το ορφανοτροφείο.

Ο Εφρούζ τα βάζει με τον εαυτό του επειδή μπήκε κλέφτης στο εργαστήριο του αλλά ο Μελίχ τον καθησυχάζει και του λέει πως δεν είχε κάτι σημαντικό μέσα στην τσάντα. Στη συνέχεια πηγαίνει στον Μουράτ και τον ρωτάει για την τσάντα αλλά εκείνος δεν ξέρει τίποτα. Όταν συνειδητοποιεί πως ο Βεϊσέλ έχει την τσάντα στην κατοχή του, ο Μελίχ λέει στον Μουράτ πως θα του δώσει πολλά χρήματα αν πάρει το cd από τον Βεϊσέλ και του το δώσει. Ο Βεϊσέλ κρύβει από την Αρζού το γεγονός πως έχει το cd στην κατοχή του και όταν έρχεται η Τουλάι για να βγουν, το κρύβει στο πλυντήριο αυτοκινήτων.

Ο Μουράτ πιστεύει πως ο Μελίχ του δίνει την ευκαιρία να βρει τα χρήματα που χρειάζεται για να το σκάσει με τη Σεϊντά και αρχίζει να παρακολουθεί τον Βεϊσέλ. Πράγματι, βρίσκει το cd και τηλεφωνεί στον Μελίχ αλλά δεν τον βρίσκει. Η Μελέκ πηγαίνει με τον Μελίχ στο σημείο από όπου της τηλεφώνησε η Ελίφ. Στην περιοχή βρίσκονται και ο Σελίμ με τη Ζεϊνέπ και ψάχνουν. Η Ελίφ λέει στη Σουκράν πως κρυώνει και την πείθει να πάνε να μαζέψουν ξύλα για να ανάψουν φωτιά. Ενώ βρίσκονται στο δάσος, η Ελίφ ακούει τη φωνή του Σελίμ και τελικά είναι εκείνος, που βρίσκει τη μικρή...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Πέμπτη 13/9/18 - Επεισόδιο 167: Η Σουκρά πλησιάζει από πίσω τον Σελίμ και τον χτυπάει στο κεφάλι με ένα ξύλο. Ο Σελίμ πέφτει στο έδαφος αναίσθητος και τον βρίσκει η Ζεϊνέπ, η οποία τον μεταφέρει στο νοσοκομείο και ενημερώνει σχετικά τη Μελέκ και τον Μελίχ. Η Μελέκ μαζί με τον Μελίχ πηγαίνουν στο νοσοκομείο αλλά ο Μελίχ περιμένει έξω γιατί δεν θέλουν να τον δει το Σελίμ. Η Ζεϊνέπ αισθάνεται άσχημα για αυτό. Μαζί με τη Μελέκ συμφωνούν να μιλήσουν στον Σελίμ για τον Μελίχ όταν έρθει η σωστή ώρα. Η κατάσταση του Σελίμ δεν είναι σοβαρή αλλά οι γιατροί θέλουν να τον κρατήσουν για τη νύχτα. Την επόμενη μέρα, η Μελέκ και ο Μελίχ μαζί με την αστυνομία πηγαίνουν στο μέρος, που δέχτηκε την επίθεση ο Σελίμ.

Ο Μελίχ και η Μελέκ βρίσκουν την καλύβα αλλά η Σουκράν και η Ελίφ έχουν φύγει. Η Ελίφ κλαίει συνεχώς και ζητάει την οικογένειά της. Το κλάμα της, θυμίζει στη Σουκράν τα δικά της νεκρά παιδιά και παθαίνει μια νέα κρίση. Η Ιπέκ και ο Κενάν πηγαίνουν στο σπίτι της Μελέκ αλλά δεν τη βρίσκουν. Η Αρζού δεν καταφέρνει να πείσει την Αλιγιέ να κρατήσουν μυστική την κατάσταση της στον Κενάν αλλά δεν ξέρει πια πως να του το πει γιατί ξέρει πως ο άντρας της θα της κάνει πολλές ερωτήσεις. Ο Μουράτ τηλεφωνεί στη Σεϊντά και της λέει πως έχει μια έκπληξη για εκείνη και πως θα την περιμένει στο πλυντήριο αυτοκινήτων. Ο Βεϊσέλ γίνεται έξαλλος όταν δεν μπορεί να βρει το cd και ρωτάει σχετικά τον Μουράτ και τον Ερκούτ. Υποψιάζεται πως ο Ερκούτ το έχει και ο Μουράτ δεν λέει κουβέντα...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Παρασκευή 14/9/18 - Επεισόδιο 168: Η Σουκράν πηγαίνει την Ελίφ στο ρυάκι, όπου πνίγηκαν τα παιδιά της και οι αντιδράσεις της τρομάζουν το κopιτσάκι. Η Μελέκ και ο Μελίχ συνεχίζουν την έρευνά τους για την Ελίφ αλλά τα κινητά τους δεν έχουν σήμα για να ενημερώσουν την αστυνομία. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ είναι και αυτοί μαζί με την αστυνομία και αναζητούν την Ελίφ. Ο Μελίχ και η Μελέκ πηγαίνουν στο ρυάκι και βρίσκουν την Ελίφ και τη Σουκράν. Για να ηρεμήσει από την πίεση της Αλιγιέ, η Αρζού ρίχνει ένα φάρμακο στο τσάι της. Η πίεση της Αλιγιέ πέφτει και λιποθυμάει.

Ο Κενάν και η Ιπέκ τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Η Σεϊντά συναντάει τον Μουράτ στο πλυντήριο αυτοκινήτων και εκείνος της δείχνει το cd. Της εξηγεί πως θα το πουλήσει στον Μελίχ και η Σεϊντά αντιδρά σαν να μην ξέρει τίποτα για το cd. Καθώς της δείχνει το περιεχόμενο του cd, εμφανίζεται η Αρζού και ζητάει από τον Μουράτ να καλέσει αμέσως τον Βεϊσέλ. Ο Μουράτ της λέει που βρίσκεται ο πατέρας του και τη διώχνει. Όταν φεύγει, η Σεϊντά λέει στον Μουράτ πως θα μπορούσαν να πουλήσουν το cd στην Αρζού γιατί θα τους έδινε περισσότερα χρήματα. Ο Μουράτ δεν έχει πειστεί αλλά η Σεϊντά παίρνει το cd και επιστρέφει στο κτήμα...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ