Breaking News

Η συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου ξεκίνησε με απρόοπτα... (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τετάρτης 8 Αυγούστου η Μελίνα Ασλανίδου τραγούδησε στη Γιορτή της Σταφίδας στα Κρέστενα. Η συναυλία, που ξεκίνησε στις 21:30, διοργανώθηκε από το Δήμο Ανδρίτσαινας - Κρεστένων. Η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό, ωστόσο όποιος επιθυμούσε, είχε τη δυνατότητα να ενισχύσει τη δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου με τρόφιμα μακράς διαρκείας, καθώς και με είδη ένδυσης και υπόδησης, τα οποία διατέθηκαν στις άπορες οικογένειες του Δήμου Ανδρίτσαινας- Κρεστένων.

Η Μελίνα Ασλανίδου επιφύλαξε μία έκπληξη στο κοινό, καθώς εμφανίστηκε αρχικά και τραγούδησε το «Αν σ' αρνηθώ αγάπη μου» η ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη, που... "αντέδρασε" έντονα όταν βγήκε στη σκηνή η τραγουδίστρια.

Το απόγευμα της Παρασκευής η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram το σχετικό βίντεο, γράφοντας στη λεζάντα: «Όταν το Μελινάκι έχει κέφια... και θέλει να σπάσει τη "δηθενιά" και τη σύμβαση μιας κλασσικής έναρξης συναυλίας.... έχει αυτές τις ιδεούλες τις φαεινές το τρελoκόpιτσo μου!!!!! Το ζήσαμε κι αυτό....!!!!!».

Δείτε το απολαυστικό βίντεο.