Breaking News

Σε έξι λεπτά χάθηκε για τον ΠΑΟΚ το όνειρο των ομίλων του Champions League

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τετάρτης στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ κλήθηκε να υπερασπιστεί το πολύτιμο 1-1 που πήρε στη Λισαβόνα απέναντι στην Μπενφίκα, ένα σκορ που στο παρελθόν τον έχει πληγώσει στο θεσμό, όταν ακολουθούσε επαναληπτικός στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν κατάφερε να περάσει στους ομίλους του Champions League για μία ακόμη φορά, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε νωρίς με τον Πρίγιοβιτς στο 13ο λεπτό.

Στο γκολ του Πρίγιοβιτς απάντησε ο Ζαρντέλ στο 20' και στο 26' ο ίδιος παίκτης με εκτέλεση πέναλτι σημείωσε το 2-1. 

Το πέναλτι έκανε απερίσκεπτα ο Πασχαλάκης, ο οποίος δευτερόλεπτα πριν υπέπεσε και σε δεύτερο λάθος όταν προσπάθησε να σώσει την μπάλα από κόρνερ. Το κόρνερ το απέφυγε, ωστόσο έκλεψε τη μπάλα ο Σέρβι και στη συνέχεια ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ τον ανέτρεψε. Ο Ζαρντέλ ευστόχησε και κάπου εκεί τελείωσε η υπόθεση πρόκριση.

Μία μεγάλη ευκαιρία στο 35' με τον Μάτος θα μπορούσε να ανατρέψει, ίσως, την κατάσταση, όμως, στο 39' ο Πίζι έκανε το 1-3 με ωραίο σουτ και στο 49' ο Σάλβιο διαμόρφωσε με πέναλτι το τελικό 1-4.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας (63' Σάχοβ), Μαουρίσιο, Λημνιός (46' Ουάρντα), Πέλκας, Ελ Καντουρί (76' Ακπόμ), Πρίγιοβιτς.

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Αντρέ Αλμέιδα, Ρούμπεν Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλδο, Φέισα, Ζέντσον, Σάλβιο (63' Άλφα Σεμέδο), Σέρβι, Πίζι (76' Ζίβκοβιτς), Σεφέροβιτς (85' Ζοάο Φέλιξ).