Breaking News

«Στην εκπομπή της Γερμανού πέρασα πολύ άσχημα. Δεν μου άρεσε το κλίμα...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Νίκος Γκάνος ήταν καλεσμένος σήμερα στο "Καλοκαίρι μαζί στις 10". Στις αρχές του περασμένου μήνα ο τραγουδιστής επέστρεψε δισκογραφικά με νέο τραγούδι και video clip, διασκευάζοντας «Το Κρεβάτι», μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που έγραψε και τραγούδησε ο Νίκος Καρβέλας το 1996.

Ο Νίκος Γκάνος μίλησε για τη ζωή του και τα επαγγελματικά του, αλλά και για τις επιτυχίες που τον έκαναν γνωστό, όπως το «Last Summer», το πρώτο αγγλόφωνο single που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2010 και εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια της χρονιάς.

Επίσης, αναφέρθηκε και στο περιστατικό που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της τότε εκπομπής NaMaSte, όταν διέκοψε στον αέρα τη Ναταλία Γερμανού, μπήκε μπροστά από την κάμερα και ζήτησε να του κάνουν πλάνα. Ο ίδιος θεωρεί ότι είχε γίνει εσκεμμένα. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Η τηλεόραση προέκυψε εντελώς τυχαία. Μου αρέσει να δοκιμάζω πράγματα, όπως έχω δοκιμάσει και το θέατρο και διάφορα πράγματα. Μου έγινε τότε η πρόταση από τον Μένιο Φουρθιώτη, πήγα και δεν μου άρεσε... πέρασα πολύ άσχημα. Δεν μου άρεσε το κλίμα που υπήρχε, ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα. 

Δεν έκανε για μένα αυτό το πράγμα, δηλαδή ένιωθα άβολα να μιλάω στο πάνελ γι' άλλους καλλιτέχνες και να πρέπει να λέω μία "αρνητική γνώμη". Στα πάνελ πρέπει κάποιος να είναι ο καλός, κάποιος ο κακός και κάποιος ο ουδέτερος. Κάποια στιγμή δεν μπορείς να είσαι μόνο ο καλός, πρέπει να πεις και κάτι πιο πικάντικο. Εγώ δεν μπορούσα να το κάνω αυτό.

Εκείνη τη μέρα στο γύρισμα ήμουν κανονικά στο πάνελ, στον καναπέ, μιλούσαμε όλοι και δεν με έδειχνε ποτέ η κάμερα. Και μιλούσα κανονικά... Το παρατηρούσα στο μόνιτορ, αλλά είπα μήπως είναι η ιδέα μου. Και μου έρχεται μήνυμα στο κινητό και μου λένε "Δεν έχεις πάει στην εκπομπή σήμερα;". Μιλούσα εγώ και έδειχναν άλλους. Δεν έμαθα ποτέ γιατί έγινε και δεν με ένοιαζε. Εμένα με ένοιαξε απλά να το πω, να το καταλάβει ο κόσμος ότι έγινε εσκεμμένα και σηκώθηκα πάνω και το είπα και από τότε δεν ξανάγινε τίποτα φυσικά. Η Ναταλία δεν είπε τίποτα που σημαίνει ότι κάτι γινόταν...».

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή του Ant1.