Breaking News

Μπόμπα - Τανιμανίδης: Η... «σκληρή» πραγματικότητα πίσω από μία λαμπερή φωτογραφία (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Λίγο πριν τον αυριανό γάμο τους στη Σίφνο, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης περνάνε όμορφες στιγμές στο νησί των δυτικών Κυκλάδων, ενώ μοιράζονται και φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Ο παρουσιαστής "αποκάλυψε" στους followers του την πραγματικότητα πίσω από τον λαμπερό κόσμο των φωτογραφιών του Instagram, ανεβάζοντας και το σχετικό βίντεο στα stories, το οποίο θα δείτε στο τέλος.

Σε φωτογραφία που δημοσίευσε αναφέρει, παραπέμποντας στην ανάρτηση (που ακολουθεί) της συντρόφου του:

«ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δείτε κι εσείς τη σκληρή πραγματικότητα πίσω από τον λαμπερό κόσμο των φωτογραφιών του Instagram! 😂Ποιοι μοχθούν για να μπορέσουν λίγες άνετες ινφλουενσερ να κάνουν το χαμογελαστό τους ποστ! Στο προφίλ της @chrismpo μπορείτε να δείτε το τελικό...κουλ ποστ, ενώ εδώ βλέπετε ξεκάθαρα πώς 🏋️‍♂️ βγαίνουν αυτές οι χαρούμενες φωτο. Να θυμάστε, λοιπόν, πίσω από κάθε χαμόγελο στο Instagram κρύβεται ένας «ήρωας»! 🙊».

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δειτε κι εσεις τη σκληρη πραγματικοτητα πισω απο τον λαμπερο κοσμο των φωτογραφιων του instagram! 😂 Ποιοι μοχθουν για να μπορεσουν λιγες ανετες ινφλουενσερ να κανουν το χαμογελαστο τους ποστ! Στο προφιλ της @chrismpo μπορειτε να δειτε το τελικο...κουλ ποστ, ενω εδω βλεπετε ξεκαθαρα πως🏋️‍♂️ βγαινουν αυτες οι χαρουμενες φωτο. Να θυμαστε, λοιπον, πισω απο καθε χαμογελο στο instagram κρυβεται ενας «ηρωας»! 🙊 #truestory #behindthecourtin #notallhereoswearcapes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις


All the singles ladies ❤️👯‍♀️...for 2 more days... #sakischristina #weddingloading

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις


Δείτε και το... αποκαλυπτικό βίντεο.