Breaking News

Το τελευταίο «αντίο» στη Νατάσα Βαρελά (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και συνάδελφοι είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στη δημοσιογράφο Νατάσα Βαρελά, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής, μόλις στα 33 της χρόνια.

Η κηδεία της έγινε στη Μητρόπολη Μεγάρων. Χθες η οικογένειά της γνωστοποίησε ότι επιθυμεί την διακριτική  παρουσία των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια του τελευταίου αποχαιρετισμού...

Η κάμερα της εκπομπής Splash του Epsilon βρέθηκε έξω από τη Μητρόπολη Μεγάρων, όπου η δημοσιογράφος Ντίνα Καραμάνου είπε συγκινημένη: 

«Οι γονείς της είναι συντετριμμένοι και οι δύο. Όταν ξεκίνησε το Epsilon, υπήρχε μια χούφτα ανθρώπων, οι οποίοι έδωσαν πνοή σε αυτό το κανάλι. Ένας από αυτούς τους ανθρώπους ήταν και η Νατάσα. Η Νατάσα περπάτησε ανάμεσα μας με ήθος, με αξιοπρέπεια και με σκληρή δουλειά. Ένας άνθρωπος που δούλευε αγόγγυστα, με λίγα λόγια και καλά. Αυτή ήταν η Νατάσα, την οποία αποχαιρετούμε σήμερα».

Η Νατάσα Βαρελά γεννήθηκε στα Μέγαρα το 1985 και, μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών της σπουδών, φοίτησε στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.  Τη δημοσιογραφική της πορεία ξεκίνησε το 2006 στην εφημερίδα «ΧΩΡΑ» ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στο ελεύθερο ρεπορτάζ της εφημερίδας «FINAΝCIAL BOX». 

Παράλληλα, απασχολήθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα σε ένθετο της εφημερίδας ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ, ενώ από το Μάιο του 2007 και επί σειρά ετών, δούλεψε στο EXTRA 3, όπου παρουσίαζε το βραδινό δελτίο ειδήσεων.  Τελευταίες της συνεργασίες ήταν το EPSILON και το NEW TV.

Δείτε το βίντεο.