Breaking News

Θλίψη για το χαμό της ηθοποιού Κάτιας Αθανασίου (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα η Κάτια Αθανασίου, μετά από νοσηλεία λίγων ημερών. Η ηθοποιός - η οποία πρωταγωνίστησε ως Τούλα στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Λούνα Παρκ», που προβαλλόταν στην ΕΙΡΤ (από το 1975 ΕΡΤ) από το 1974 έως το 1981 - τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της Κάτιας Αθανασίου ήταν στη σειρά του Mega «Το δις εξαμαρτείν» το 1993.

Έπαιξε, επίσης, σε θεατρικές παραστάσεις, αλλά και κινηματογραφικές ταινίες, όπως: «Η Λίζα και η άλλη» (1961), «Ζητείται ψεύτης» (1961), «Είναι σκληρός ο χωρισμός» (1963), «Δυο έξυπνα κορόιδα» (1971), «Ο μάγκας με το τρίκυκλο» (1972).

Ήταν παντρεμένη με τον συνθέτη Ζακ Ιακωβίδη ("έφυγε" το 2015), με τον οποίο απέκτησε έναν γιο.

Ο φίλος και συνάδελφος της Γιάννης Χριστόπουλος έγραψε τη Δευτέρα στο Facebook: «Συντετριμμένος Μετά από νοσηλεία λίγων ημερών σήμερα Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 το πρωί έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός και φίλη «Κάτια Αθανασίου».. Έχασα ένα κομμάτι από τη ζωή μου ήμουν σε διακοπές και ήξερα ότι θα φύγει και έφυγα χωρίς να πω στους συναδέλφους μου τίποτα… η κηδεία της θα γίνει αύριο τρίτη 4 του μηνός Σεπτεμβρίου στις 12:30 στο νεκροταφείο του Βύρωνα… Κάτια μου Καλό σου ταξίδι καλό παράδεισο Θα μου λείψεις…».